Auteur Topic: Hikvision DS-7604NI-SE/P geen signaal  (gelezen 599 keer)

Agulhas

  • Groentje
  • *
  • Berichten: 4
  • Veiligheid voor alles!
    • Bekijk profiel
Hikvision DS-7604NI-SE/P geen signaal
« Gepost op: maandag 10 mei 2021, 21:34 »
Beste mensen,
Wie o wie kan mij helpen met het volgende.
Ik heb een Hikvision DS-7604NI-SE/P overgenomen, maar krijg hem niet aan de praat.
Als ik hem aanzet gaat er stroom naar de camera's, de hdd draait en het koelelement wordt warm, dus volgens mij krijgen alle onderdelen stroom, maar zowel op de VGA als de HDMI blijf ik de melding geen signaal krijgen. Heb een oude en nieuwe monitor en TV geprobeerd, maar nog steeds geen signaal. Wat ik er over heb gelezen zou het een resolutie probleem kunnen zijn. Als ik hem op een pc aansluit kan ik ook geen verbinding maken. Is er een manier om bijvoorbeeld een harde reset uit te voeren?

Hopelijk kan iemand mij helpen.

Groet Gerrit

nayonowe

  • Erelid
  • *****
  • Berichten: 352
    • Bekijk profiel
    • Alarm-winkel.nl
  • Bedrijf: Alarm-winkel.nl
  • Functie: Technisch adviseur / specialist
Re: Hikvision DS-7604NI-SE/P geen signaal
« Reactie #1 Gepost op: maandag 10 mei 2021, 21:53 »
De melding geen signaal kan ook van de NVR af komen omdat er geen signaal van de camera komt.
Dit kan met wachtwoorden/ip-adressen etc te maken hebben.
Kan je met een aangesloten muis op de NVR en een aangesloten beeldscherm wel met de revhtermuisknop in een menu komen?

Agulhas

  • Groentje
  • *
  • Berichten: 4
  • Veiligheid voor alles!
    • Bekijk profiel
Re: Hikvision DS-7604NI-SE/P geen signaal
« Reactie #2 Gepost op: maandag 10 mei 2021, 21:57 »
Zal het morgen uitproberen en laten weten. Dank voor de tip!

Agulhas

  • Groentje
  • *
  • Berichten: 4
  • Veiligheid voor alles!
    • Bekijk profiel
Re: Hikvision DS-7604NI-SE/P geen signaal
« Reactie #3 Gepost op: maandag 10 mei 2021, 22:38 »
Natuurlijk kon ik niet tot morgen wachten.
alles aangesloten.
De muis regeert niet als ik hem inplug (gaat niet 'aan'). Nog wel even op een laptop getest en hij werkt.
Ledjes van de camera gaan wel even aan als ik de NVR aanzet.

Hopelijk zijn er nog andere opties

Dré

  • Erelid
  • *****
  • Berichten: 870
  • Veiligheid voor alles!
    • Bekijk profiel
Re: Hikvision DS-7604NI-SE/P geen signaal
« Reactie #4 Gepost op: dinsdag 11 mei 2021, 17:53 »
Wat bedoel jij op de pc werkt ook niet?
Weet je wel welk IP adres hij heeft of dat het misschien statisch staat ingesteld?
Is een harde reset misschien mogelijk?

Ik weet het niet zeker maar zou het kunnen dat de recorder alleen te benderen is via een andere pc en dat de vga en hdmi uitgang gedisabled is, geen idee of dit ook kan.

Agulhas

  • Groentje
  • *
  • Berichten: 4
  • Veiligheid voor alles!
    • Bekijk profiel
Re: Hikvision DS-7604NI-SE/P geen signaal
« Reactie #5 Gepost op: woensdag 12 mei 2021, 09:52 »
Dank voor je reactie Dre!
Ik heb gelezen dat ik door SADP op mijn PC te zetten en vervolgens de recorder via een netwerkkabel met de PC te verbinden, ik de instellingen van de recorder moet kunnen wijzigen. In mijn geval geeft SADP aan geen recorder te kunnen vinden.

Het lijkt net of de recorder wel aan gaat, maar vervolgens niet op wil starten. Geen idee of overigens mogelijk is.

Groet Gerrit

nayonowe

  • Erelid
  • *****
  • Berichten: 352
    • Bekijk profiel
    • Alarm-winkel.nl
  • Bedrijf: Alarm-winkel.nl
  • Functie: Technisch adviseur / specialist
Re: Hikvision DS-7604NI-SE/P geen signaal
« Reactie #6 Gepost op: woensdag 12 mei 2021, 10:33 »
Dank voor je reactie Dre!
Ik heb gelezen dat ik door SADP op mijn PC te zetten en vervolgens de recorder via een netwerkkabel met de PC te verbinden, ik de instellingen van de recorder moet kunnen wijzigen. In mijn geval geeft SADP aan geen recorder te kunnen vinden.

Het lijkt net of de recorder wel aan gaat, maar vervolgens niet op wil starten. Geen idee of overigens mogelijk is.

Groet Gerrit

Je bent aardig op de goede weg.
Met SADP kan je inderdaad Hikvision producten op je netwerk sniffen.
Heb je de LAN aansluiting van je laptop wel op een vast IP adres gezet?
Weet je het IP-adres van de recorder?
Zo niet gooi de recorder eens aan je router en zoek met SADP tool op hetzelfde netwerk.
Wellicht zie je zo het IP adres en kan je meer.
Resetten van wachtwoorden kan ook via SADP tool, maar dan moet dit wel via de importeur waar destijds de NVR gekocht is.

Daarnaast moet ik heel eerlijk zeggen dat de SE modellen al sterk verouderd zijn.