Auteur Topic: Titan overzetten naar nieuwe PC.  (gelezen 1090 keer)

SA007

  • Groentje
  • *
  • Berichten: 1
  • Veiligheid voor alles!
    • Bekijk profiel
Titan overzetten naar nieuwe PC.
« Gepost op: woensdag 24 maart 2021, 21:43 »
Ik beheer voor een museum de technische installaties waaronder het alarmsysteem.

Dit is een Aritech ATS Classic welke via een Emizon verbonden zit met de alarmcentrale.

Sinds een tijdje begint de PC waar de beheersoftware op draait kuren te vertonen en deze willen we daarom vervangen, maar helaas is de installatiecd foetsie, van Emizon heb ik wel alle data (certificaat/installer/etc).

Daarop heb ik geprobeerd om de software handmatig over te zetten naar een andere pc (bestanden en registervermeldingen overzetten) ik blijft alleen hangen op een aantal database errors.

Helaas kan ik niet bij de originele installateur terecht.
Waar zou ik wel terecht kunnen voor een installer van Titan (ik heb versie ATS810102.08.03, weet niet of de versie heel veel verschil maakt).

erikj

  • Erelid
  • *****
  • Berichten: 170
  • Veiligheid voor alles!
    • Bekijk profiel
  • Functie: security / mbv / tbv
Re: Titan overzetten naar nieuwe PC.
« Reactie #1 Gepost op: zaterdag 17 april 2021, 14:23 »
dat is de nieuwste en de laatste versie van titan aleen titan werkt niet heel erg goed met windows 10

Sjakie

  • Erelid
  • *****
  • Berichten: 284
  • Veiligheid voor alles!
    • Bekijk profiel
  • Functie: MBV - IDB - ODB
Re: Titan overzetten naar nieuwe PC.
« Reactie #2 Gepost op: zondag 18 april 2021, 21:01 »
dat is de nieuwste en de laatste versie van titan aleen titan werkt niet heel erg goed met windows 10
Titan werkt hier probleemloos onder Windows 10, dus wat ervaar jij dan voor problemen?

erikj

  • Erelid
  • *****
  • Berichten: 170
  • Veiligheid voor alles!
    • Bekijk profiel
  • Functie: security / mbv / tbv
Re: Titan overzetten naar nieuwe PC.
« Reactie #3 Gepost op: maandag 19 april 2021, 19:26 »
Dat het installeren soms niet lukt
Ik heb op  mijn nieuwe laptop maar een vm gemaakt met Windows 7
Als het draait draait het maar soms krijg je het lastig geinstalleerd

omekees

  • Erelid
  • *****
  • Berichten: 144
    • Bekijk profiel
Re: Titan overzetten naar nieuwe PC.
« Reactie #4 Gepost op: zondag 25 april 2021, 18:54 »
Beste SA007
Heb met We transfer titan software naar je toegestuurd 1 week om het te downloaden
succes
omekees

omekees

  • Erelid
  • *****
  • Berichten: 144
    • Bekijk profiel
Re: Titan overzetten naar nieuwe PC.
« Reactie #5 Gepost op: zondag 25 april 2021, 18:57 »
werkt prima op windows 10 ,denk om de sql server die zit er ook bij en zeg bij de installatie proces ja op de vraag of je codes wil kunnen zie moet je later in beveiligingsmenu aanvinken
omekees

Dré

  • Erelid
  • *****
  • Berichten: 876
  • Veiligheid voor alles!
    • Bekijk profiel
Re: Titan overzetten naar nieuwe PC.
« Reactie #6 Gepost op: zondag 2 mei 2021, 18:52 »
Titan werkt toch niet met SQL, die werkt nog met het de borland database.

omekees

  • Erelid
  • *****
  • Berichten: 144
    • Bekijk profiel
Re: Titan overzetten naar nieuwe PC.
« Reactie #7 Gepost op: woensdag 5 mei 2021, 19:14 »
ja Dre je hebt gelijk het is de Borland database

omekees

omekees

  • Erelid
  • *****
  • Berichten: 144
    • Bekijk profiel
Re: Titan overzetten naar nieuwe PC.
« Reactie #8 Gepost op: woensdag 5 mei 2021, 19:30 »
SA007,
heb nieuwe we transfer naar je gestuurd van ATS Titan.
nogmaals bij installatie op de vraag of je codes wil kunnen zien ok geven en later in beveiligingsmenu aanvinken achteraf is dit niet meer mogelijk dan moet de installatie weer opnieuw.

gr.

omekees