Recente berichten

Pagina's: [1] 2 3 ... 10
1
Vraag het de professional / Re: Paneel Module Sabotage
« Laatste bericht door Dré Gepost op zaterdag 24 juli 2021, 22:07 »

klopt je bus bekabeling zoals voorgeschreven? (al verwacht ik daar niet direct problemen van, al ligt dat ook wel aan de afstanden).
weet je echt zeker dat je sabotage van bediendeel correct is, had je alleen het bediendeel vervangen of ook de onderplaat er van?

De sabotage meldingen komen en gaan is dat als je juist iets doet met het betreffende bediendeel of wanneer komt dit voor?
2
Vraag het de professional / Re: Paneel Module Sabotage
« Laatste bericht door Bob Veldman Gepost op zaterdag 24 juli 2021, 22:05 »
Systeem helemaal schoon gemaakt en instellingen opnieuw ingevoerd. T

Tot nu toe gaat het goed! Mocht het anders worden dan meld ik mij weer....
3
Vraag het de professional / Re: Paneel Module Sabotage
« Laatste bericht door Bob Veldman Gepost op zaterdag 24 juli 2021, 19:55 »
Heb in het begin de naam van de GI van Entree aangepast naar Entree GI. Dit omdat ik zeker wil weten dat het om de GI ging.

4
Vraag het de professional / Re: Paneel Module Sabotage
« Laatste bericht door HandokoF Gepost op zaterdag 24 juli 2021, 18:25 »
Wat voor module sabotage geeft hij aan? Enkel module sabotage hebben we weinig aan. Heb je via ATS8500 ook het logboek opgevraagd? Wat geeft het logboek aan?
5
Vraag het de professional / Re: Paneel Module Sabotage
« Laatste bericht door Bob Veldman Gepost op zaterdag 24 juli 2021, 13:46 »
Nee, de GI is niet offline. Deze werkt perfect even als de GI2. Ik kan zone 2, 3, 4 ook hiermee inschakelen.

Zone 1 weigert omdat GI1 is toegewezen aan zone 1.

Hij is dus niet offline. Kan er alles mee doen alleen geeft hij de melding Module Sab. Kan daarom zone 1 niet inschakelen.
6
Vraag het de professional / Re: Paneel Module Sabotage
« Laatste bericht door Dré Gepost op zaterdag 24 juli 2021, 12:31 »
Wat ik nu van je begrijp is dat je dus een GI offline hebt?

Dat is wat anders dan module sabotage.
Dan denk ik dat een van je draadjes ergens niet meer goed zitten, mogelijk bij je centrale of uitbreiding.
Als die helemaal niks doet, dus ook geen display zal het met de voeding er van te maken hebben.
Je kunt ook nog even checken of het adres wel juist staat, en heb je de bus ook juist afgelosten?
7
Vraag het de professional / Re: Paneel Module Sabotage
« Laatste bericht door Bob Veldman Gepost op zaterdag 24 juli 2021, 08:54 »
Goedemorgen Dré,

Wederom bedankt voor de feedback. Dat denk ik persoonlijk inderdaad niet. Dit ook omdat ik het bedieningspaneel vervangen heb voor een andere. Ook hierop deze zelfde melding.

Kan het komen door een 'knik' in de databus? Dat alleen GI1 een sabotage melding geeft? Want GI2 en DI1 zijn wel gewoon zichtbaar en te gebruiken. Ook de data uit DI1 komen netjes en goed binnen. Daarom heb ik het idee dat de datalijn wel gewoon goed is.

Met een installateurscode kun je alleen het menu in. Met deze code kun je niet in / uitschakelen of een 'alarm' uitzetten.

Helemaal spanningsloos maken helpt helaas ook niet. Dit al twee keer geprobeerd. Eenmaal met de nieuwe spraakmodule print en eenmaal zonder deze print. Wellicht lag het aan de print, maar als ik deze afkoppel blijf ik de melding behouden.

Nog andere tips of hoekjes waar ik kan zoeken?

Alvast bedankt!
8
Vraag het de professional / Re: Paneel Module Sabotage
« Laatste bericht door Dré Gepost op vrijdag 23 juli 2021, 22:20 »
als je zeker weet dat er niks aan de hand is bij het bediendeel en et eventueel al gereset hebt met de installateurscode. kun je kijken wat een reset doet door de spanning en accu even los te halen.
9
Vraag het de professional / Re: Paneel Module Sabotage
« Laatste bericht door Bob Veldman Gepost op vrijdag 23 juli 2021, 21:50 »
Een ATS1110A-N. Dit paneel hoeft ook niet los om het e.e.a. te monteren. Maar nogmaals, bij dit paneel is helemaal niks gebeurt in dat uurtje van werkzaamheden.
10
Vraag het de professional / Re: Paneel Module Sabotage
« Laatste bericht door Dré Gepost op vrijdag 23 juli 2021, 21:47 »
welk bediendeel heb je?
ik heb wel eens gehad dat het lipje van een ats1135 er niet meer op zat.
Pagina's: [1] 2 3 ... 10