Auteur Topic: Aritech ATS advanced - maintenance mode  (gelezen 1329 keer)

-joost-

  • Groentje
  • *
  • Berichten: 2
  • Veiligheid voor alles!
    • Bekijk profiel
Aritech ATS advanced - maintenance mode
« Gepost op: vrijdag 20 november 2020, 13:02 »
De installatiehandleiding al een paar keer doorgespit, maar het antwoord nog niet gevonden. Hoe kun je een Aritech ATS advanced centrale in onderhoudsmodus zetten, zodat je aan het systeem kunt werken zonder dat het anti-sabotage mechanisme in werking wordt gesteld?


Marco

  • Volledig lid
  • ****
  • Berichten: 98
    • Bekijk profiel
  • Functie: MBVer en PDB
Re: Aritech ATS advanced - maintenance mode
« Reactie #1 Gepost op: vrijdag 20 november 2020, 13:04 »
In het installateursmenu zetten, kan je alles doen en laten wat je wil...

Verstuurd vanaf mijn CLT-L29 met Tapatalk


gert

  • Groentje
  • *
  • Berichten: 1
  • Veiligheid voor alles!
    • Bekijk profiel
Re: Aritech ATS advanced - maintenance mode
« Reactie #2 Gepost op: maandag 23 november 2020, 20:45 »
de hoofdgebruiker moet de centrale in service mode zetten
dan moet de installateur zijn code ingeven en dan staat deze in onderhoudsmode

Joep

  • Erelid
  • *****
  • Berichten: 300
  • Veiligheid voor alles!
    • Bekijk profiel
Re: Aritech ATS advanced - maintenance mode
« Reactie #3 Gepost op: zaterdag 28 november 2020, 12:21 »
Dat hoeft niet persé, dit is namelijk alleen het geval als de centrale als grade3 geïnstalleerd wordt.

MHo

  • Erelid
  • *****
  • Berichten: 442
    • Bekijk profiel
  • Functie: Service Engineer
Re: Aritech ATS advanced - maintenance mode
« Reactie #4 Gepost op: zaterdag 28 november 2020, 21:02 »
Dat hoeft niet persé, dit is namelijk alleen het geval als de centrale als grade3 geïnstalleerd wordt.

Of als ‘acceptie vereist’ aan staat!

Dré

  • Erelid
  • *****
  • Berichten: 860
  • Veiligheid voor alles!
    • Bekijk profiel
Re: Aritech ATS advanced - maintenance mode
« Reactie #5 Gepost op: dinsdag 8 december 2020, 17:11 »
Dat hoeft niet persé, dit is namelijk alleen het geval als de centrale als grade3 geïnstalleerd wordt.
En niet gedisabbled wordt.
Ja klopt dan is het geen grade 3 meer.