Auteur Topic: ATS7310 vervangen door ATS7320 maar werkt niet.  (gelezen 470 keer)

Systems

  • Actief lid
  • ***
  • Berichten: 30
  • Veiligheid voor alles!
    • Bekijk profiel
ATS7310 vervangen door ATS7320 maar werkt niet.
« Gepost op: woensdag 16 oktober 2019, 19:24 »
Beste collega's.

Tijdje geleden heb ik een ATS7310 module moeten vervangen met de nieuwe 7320 (gsm module). Deze dient enkel voor SMS transmissie. Maar sinds de vervanging werkt de transmissie niet meer. Wel kan de gebruiker commando's sturen naar de centrale en die komen wel binnen. Maar uitgaand verkeerd (alarm melding) gaat niet.

Iemand een idee hoe dit op te lossen?
Kan dit een firmware probleem zijn? wat is de minimale versie voor de 7320?

Jemmie

  • Erelid
  • *****
  • Berichten: 231
  • Veiligheid voor alles!
    • Bekijk profiel
Re: ATS7310 vervangen door ATS7320 maar werkt niet.
« Reactie #1 Gepost op: zondag 20 oktober 2019, 00:13 »
Is het paneel wel ge-upgrade naar de laatste versie?

Verstuurd vanaf mijn ONEPLUS A6003 met Tapatalk


HansHeinen

  • Aspirant
  • **
  • Berichten: 11
    • Bekijk profiel
    • ATC Beveiligingstechniek BV
  • Bedrijf: ATC Beveiligingstechniek BV
  • Functie: directeur
Re: ATS7310 vervangen door ATS7320 maar werkt niet.
« Reactie #2 Gepost op: dinsdag 22 oktober 2019, 09:09 »
Ik zou eerst een her-installatie van het moederbord uitvoeren met de nieuwe ATS7320 verbonden met het paneel. De ATS7320 wordt dan volledig herkend.

Steef

  • Erelid
  • *****
  • Berichten: 343
  • Techniek begrijpbaar maken
    • Bekijk profiel
  • Bedrijf: van Bakel Beveiliging - Heesch
  • Functie: TBV-er
Re: ATS7310 vervangen door ATS7320 maar werkt niet.
« Reactie #3 Gepost op: dinsdag 22 oktober 2019, 20:36 »
Volgens UTC is de ATS7320 gelijk aan de ATS7310 tenminste voor het paneel.
De print is anders, maar werkt verder hetzelfde.

Toch ondervinden wij ook geregeld problemen en uitdagingen hiermee.

Welk type paneel zit de kiezer op?



gieter

  • Erelid
  • *****
  • Berichten: 148
    • Bekijk profiel
Re: ATS7310 vervangen door ATS7320 maar werkt niet.
« Reactie #4 Gepost op: dinsdag 22 oktober 2019, 22:30 »
Controleer de versie eens, 1.14 die schijnt wat problemen te hebben.
met versie 1.15 zijn deze opgelost.
Ik heb er enkele gewisseld en die hebben geen problemen meer gegeven.


Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk