Auteur Topic: Blokken status zichtbaar maken in galaxy  (gelezen 602 keer)

stefanlin

  • Aspirant
  • **
  • Berichten: 8
  • Veiligheid voor alles!
    • Bekijk profiel
Blokken status zichtbaar maken in galaxy
« Gepost op: vrijdag 2 augustus 2019, 07:24 »
Hallo.
Bij een klant zijn een 10 tal blokken actief. Verdeeld over 5 bedrijven .
Nu wil ik eigenlijk bij 3 ingangen iets maken om de status van de blokken te laten zien .
De optie om uitgang relais te schakelen  is te duur voor 3 toegangsdeuren
Weet er iemand een andere oplossing

erikj

  • Erelid
  • *****
  • Berichten: 138
  • Veiligheid voor alles!
    • Bekijk profiel
  • Functie: security / mbv / tbv
Re: Blokken status zichtbaar maken in galaxy
« Reactie #1 Gepost op: vrijdag 2 augustus 2019, 15:12 »
Leds via open collector uitgangen
Zijn aanwezig op rio.s

stefanlin

  • Aspirant
  • **
  • Berichten: 8
  • Veiligheid voor alles!
    • Bekijk profiel
Re: Blokken status zichtbaar maken in galaxy
« Reactie #2 Gepost op: maandag 2 september 2019, 14:39 »
bedankt voor je reactie , maar op moet 10 blokken laten zien op 3 verschillende ingangen , via de rio's moet ik te veel kabels trekken, deze zitten niet in de buurt van de deuren.

Sjakie

  • Erelid
  • *****
  • Berichten: 261
  • Veiligheid voor alles!
    • Bekijk profiel
  • Functie: MBV - IDB - ODB
Re: Blokken status zichtbaar maken in galaxy
« Reactie #3 Gepost op: maandag 2 september 2019, 16:48 »
via de rio's moet ik te veel kabels trekken, deze zitten niet in de buurt van de deuren.

En via een relais is ook al te duur... Wat wil je dan?

Voor niets gaat de op...

Ooh ja, gebiedsstatus uitlezen van buiten het beveiligd gebied, was daar ook niet iets mee. Iets met regelgeving...?
« Laatst bewerkt op: maandag 2 september 2019, 16:51 door Sjakie »

erikj

  • Erelid
  • *****
  • Berichten: 138
  • Veiligheid voor alles!
    • Bekijk profiel
  • Functie: security / mbv / tbv
Re: Blokken status zichtbaar maken in galaxy
« Reactie #4 Gepost op: maandag 2 september 2019, 21:11 »
je hebt maar 10 uitgangen nodig om bij alle 3 de deuren de blokken te laten zien
en ja 3 12 aderige kabels

Atomic

  • Erelid
  • *****
  • Berichten: 736
    • Bekijk profiel
  • Functie: Technicus
Re: Blokken status zichtbaar maken in galaxy
« Reactie #5 Gepost op: dinsdag 3 september 2019, 19:02 »
En bij die 3 ingangen hangen daar ook bediendelen?
Anders zou je de B-toets+code de systeem status kunnen laten weergeven.