Auteur Topic: "Detector fout" bij ATS Classic  (gelezen 563 keer)

Erwin van den Acker

  • Aspirant
  • **
  • Berichten: 18
  • Veiligheid voor alles!
    • Bekijk profiel
"Detector fout" bij ATS Classic
« Gepost op: maandag 13 mei 2019, 18:26 »
Beste allen,

Ik heb bij een klant een "detector fout" gehad op 2 zones op verschillende momenten. Maar wel na inschakeling. De fouten van de 2 zones waren niet tegelijk. Maar verschillende dagen.
Ik heb deze fout nog nooit eerder meegemaakt.
Weet iemand waar ik de oorzaak moet zoeken?
Alvast bedankt.

Groet, Erwin

Dré

  • Erelid
  • *****
  • Berichten: 782
  • Veiligheid voor alles!
    • Bekijk profiel
Re: "Detector fout" bij ATS Classic
« Reactie #1 Gepost op: zondag 9 juni 2019, 16:16 »
Om welk type melder gaat het en waar hangen ze ergens in het pand?
wat zijn de eventuele storingsbronnen in de ruimte?

Erwin van den Acker

  • Aspirant
  • **
  • Berichten: 18
  • Veiligheid voor alles!
    • Bekijk profiel
Re: "Detector fout" bij ATS Classic
« Reactie #2 Gepost op: zondag 9 juni 2019, 22:10 »
Bedankt voor je reactie. Blijkt een abnormale weerstandswaarde te zijn.
Is al opgelost.

Dré

  • Erelid
  • *****
  • Berichten: 782
  • Veiligheid voor alles!
    • Bekijk profiel
Re: "Detector fout" bij ATS Classic
« Reactie #3 Gepost op: zondag 16 juni 2019, 12:46 »
Bedankt voor je reactie. Blijkt een abnormale weerstandswaarde te zijn.
Is al opgelost.
Hoe bedoel je, er zaten niet de juiste weerstanden in of was er iets anders aan de hand?

Erwin van den Acker

  • Aspirant
  • **
  • Berichten: 18
  • Veiligheid voor alles!
    • Bekijk profiel
Re: "Detector fout" bij ATS Classic
« Reactie #4 Gepost op: zondag 16 juni 2019, 13:01 »
Er zijn andere weerstanden ingegaan ja.