Auteur Topic: Gi koppelen aan gebied ATS classic  (gelezen 577 keer)

Lexie87

  • Aspirant
  • **
  • Berichten: 6
  • Veiligheid voor alles!
    • Bekijk profiel
Gi koppelen aan gebied ATS classic
« Gepost op: vrijdag 22 februari 2019, 21:51 »
Ik zou graag het volgende willen maken:

Heb 2 kaartlezers

1:Garage
2:Woning

2 gebieden

1:woning
2:Garage

Schakel nu met een tag de woning in bij de kaartlezer van de woning(gebied 1)
Nu wil ik graag met dezelfde tag gebied 2 inschakelen maar dan met de kaartlezer bij de garage

Ben al aan het proberen gegaan met de alarmgroen deurgroepen maar krijg het niet voor elkaar.

Hoe wijs ik een GI toe aan een gebied ?

Dus elke gebied een eigen kaartlezer om in te schakelen met de zelfde tag

Wie wil mij veder helpen om dit geprogrammeerd te krijgen?

gieter

  • Erelid
  • *****
  • Berichten: 144
    • Bekijk profiel
Gi koppelen aan gebied ATS classic
« Reactie #1 Gepost op: vrijdag 22 februari 2019, 21:53 »
Juiste alarmgroep aan de lezer hangen
Inschakelen na 3x aanbieden aanvinken
En zorgen dat de druppel de juist rechten heeft


Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk
« Laatst bewerkt op: vrijdag 22 februari 2019, 21:57 door gieter »

Lexie87

  • Aspirant
  • **
  • Berichten: 6
  • Veiligheid voor alles!
    • Bekijk profiel
Re: Gi koppelen aan gebied ATS classic
« Reactie #2 Gepost op: vrijdag 22 februari 2019, 21:54 »
Gaat om een ats Classic

Dré

  • Erelid
  • *****
  • Berichten: 783
  • Veiligheid voor alles!
    • Bekijk profiel
Re: Gi koppelen aan gebied ATS classic
« Reactie #3 Gepost op: zaterdag 23 februari 2019, 07:11 »
Zoals Gieter al zegt, de juiste alarm groep aan de lezer hangen.
Lezer 1 Woning, alarmgroep voor alleen gebied 1
Lezer 2 Garage, alarmgroep voor alleen gebied 2

de tag moet uiteraard wel een alarmgroep hebben die wel gebied 1 en 2 mag schakelen.

Maar heb je het al wel voor elkaar dat je met een tag kunt schakelen en heb je het ook al voor elkaar dat een kaart lezer in/uit kan schakelen ondanks dat het niet helemaal is zoals je wilt?

Anders gezegd wat werkt er wel en wat niet?

Lexie87

  • Aspirant
  • **
  • Berichten: 6
  • Veiligheid voor alles!
    • Bekijk profiel
Re: Gi koppelen aan gebied ATS classic
« Reactie #4 Gepost op: zaterdag 23 februari 2019, 08:28 »
Inmidels gelukt het zat hem in de alarmgroepen.

Nu wil ik alleen als ik gebied 1 inschakel gebied 2 mee laten gaan als deze niet ingeschakeld is via gebiedskoppeling
Dat gaat ook goed maar alleen als ik 1 uitschakel moet 2 ingeschakeld blijven dat lukt nog niet

Iemand tips?

gieter

  • Erelid
  • *****
  • Berichten: 144
    • Bekijk profiel
Re: Gi koppelen aan gebied ATS classic
« Reactie #5 Gepost op: zaterdag 23 februari 2019, 08:42 »
Je zult in alarmgroep restricties moeten zoeken.
Kaarlezer heeht een alarmgroep voor gebied 1 en 2
En een restrictie om 2 alleen in te schakelen.

Heb je al eens op het ? Geklikt in titan?
In elk venster word precies uitgelegd wat de functie inhoud. Staat vaak ook een voorbeeld bij.


Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk

Lexie87

  • Aspirant
  • **
  • Berichten: 6
  • Veiligheid voor alles!
    • Bekijk profiel
Re: Gi koppelen aan gebied ATS classic
« Reactie #6 Gepost op: zaterdag 23 februari 2019, 09:29 »
Dankje

Vraagteken werkt bij mij niet .

Snap nu alleen niet welke in moet aanvinken bij ristrictie

Hij schakelt nu wel de 2 gebieden te gelijk in via alarmgroep

gieter

  • Erelid
  • *****
  • Berichten: 144
    • Bekijk profiel
Re: Gi koppelen aan gebied ATS classic
« Reactie #7 Gepost op: zaterdag 23 februari 2019, 09:37 »
In je alarmgroep vink je alrmgrp restrictie 1 aan
In de restrictie vink je gebied voor in gebied x aan
Dan zou het moeten werken


Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk