Auteur Topic: Satel Integra 64 overbruggen van zone  (gelezen 232 keer)

andreas58

  • Aspirant
  • **
  • Berichten: 12
  • Veiligheid voor alles!
    • Bekijk profiel
Satel Integra 64 overbruggen van zone
« Gepost op: maandag 13 november 2017, 14:12 »
Beste Experts,

In mijn nieuwe huis zit een Satel Integra 64 Alarm installatie. Echter deze was defect en heb ik een nieuwe MB gekocht. Nu ben ik deze aan het programmeren en daar loop ik tegen het volgende probleem aan:
Ik wil twee situatie: Iedereen van huis, alle sensoren actief. Nacht situatie sensor op de overloop overbruggen.
In mijn vorige huis met een Aritech loste ik dat op met twee codes.
Hoe doe ik dat met de Satel?

Alvast bedankt voor jullie moeite.
Andre

nayonowe

  • Erelid
  • *****
  • Berichten: 268
    • Bekijk profiel
    • Alarm-winkel.nl
  • Bedrijf: Alarm-winkel.nl
  • Functie: Technisch adviseur / specialist
Re: Satel Integra 64 overbruggen van zone
« Reactie #1 Gepost op: maandag 13 november 2017, 14:33 »
Maak een magneetcontact op je entreedeur.

Op het moment dat je inschakeld en je entreedeur wordt niet geopend dan zal het systeem automatisch in de nachtstand inschakelen.

andreas58

  • Aspirant
  • **
  • Berichten: 12
  • Veiligheid voor alles!
    • Bekijk profiel
Re: Satel Integra 64 overbruggen van zone
« Reactie #2 Gepost op: dinsdag 14 november 2017, 07:46 »
De situatie is iets ingewikkelder: er zijn twee bedieningspanelen. Een bij de voordeur en een op de overloop 1e etage. Wat ik wil bereiken is dat ik met het paneel op de overloop het nachtalarm aanzet, waarbij de sensor op de overloop overbrugd moet worden en het systeem direct activeert.

nayonowe

  • Erelid
  • *****
  • Berichten: 268
    • Bekijk profiel
    • Alarm-winkel.nl
  • Bedrijf: Alarm-winkel.nl
  • Functie: Technisch adviseur / specialist
Re: Satel Integra 64 overbruggen van zone
« Reactie #3 Gepost op: dinsdag 14 november 2017, 09:33 »
Je hebt wel een contact op je entreedeur die als in/uit is geprogrammeerd?

In dat geval kan je de zone van de overloop toch de functie volgzone geven, prioriteit van de zone uitzetten, en functie overbrug bij thuisblijven aanvinken. Dan ben je er naar mijn idee...

andreas58

  • Aspirant
  • **
  • Berichten: 12
  • Veiligheid voor alles!
    • Bekijk profiel
Re: Satel Integra 64 overbruggen van zone
« Reactie #4 Gepost op: dinsdag 14 november 2017, 10:57 »
OK, wat ik mijzelf ook bedacht is dat je per bediendeel kunt aangeven welke zone bedient wordt. Dus als ik twee zones maak: zone1 alles behalve overloop en zone2 alleen de overloop. Dan met bediendeel in de hal zone1 en zone2 schakelen en met het bediendeel op de overloop alleen zone 1 schakelen. Alleen nog even bedenken hoe ik voor zone2 de ingangvertraging uitzet (geen piep).

bartjuh85

  • Aspirant
  • **
  • Berichten: 21
  • Veiligheid voor alles!
    • Bekijk profiel
Re: Satel Integra 64 overbruggen van zone
« Reactie #5 Gepost op: dinsdag 14 november 2017, 21:20 »
Misschien kun je het maken met logische blokken?


Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk

andreas58

  • Aspirant
  • **
  • Berichten: 12
  • Veiligheid voor alles!
    • Bekijk profiel
Re: Satel Integra 64 overbruggen van zone
« Reactie #6 Gepost op: woensdag 15 november 2017, 14:45 »
Ik ga ermee aan de slag. Bedankt voor het meedenken  :)