Auteur Topic: Push meldingen flex1  (gelezen 831 keer)

opeltje

  • Aspirant
  • **
  • Berichten: 20
  • Veiligheid voor alles!
    • Bekijk profiel
Push meldingen flex1
« Gepost op: zondag 18 juni 2017, 09:46 »
Goedemorgen,

Na aanleiding van mijn andere posting toch nog weer een vraagje waar ik niet uit kom.

de gx app zou nu ook push notificaties kunnen versturen.

in de beschrijving staat er: Geef Account Number en Destination IP door aan uw installateur, opdat deze in uw Galaxy-centrale geprogrammeerd kunnen worden.

wie weet waar ik dat moet doen? ik heb al van alles geprobeerd, maar krijg de doormelding nog niet werkend.
wel reeds een account aangemaakt, en de poorten forward..... :P

https://www.onlinebeveiligingsshop.nl/Files/2/71000/71123/Attachments/Product/7n314WNJQXk961Wa1N2488LG107sedBq.pdf


groet patrick

Atomic

  • Erelid
  • *****
  • Berichten: 668
    • Bekijk profiel
  • Functie: Technicus
Re: Push meldingen flex1
« Reactie #1 Gepost op: zondag 18 juni 2017, 10:44 »
Kleine aanvulling voor je:

Installer Setup

Galaxy Flex/Flex+ Panels

7 steps for panel programming of Push Notification in panel
1. Set up Server IP Address (Menu 56.1.1.1.4.1= 152.194.72.102 Port:10000)
2. Select Format (Menu 56.1.1.1.4.2 = SIA Level 3)
3. Enter Account No (Menu 56.1.2.1.1 generated by the App enter 6 digits)
4. Enable and Select Triggers (Menu 56.1.2.1.2) *
Select the events which should be pushed to the Mobile devices
5. Select Sequence (Menu 56.1.2.1.3)
6. Enable Encryption (Menu 56.3.3.5.1 = Enabled)
Encryption is not mandatory but we recommended to enable it.
7. Test Push Notification (Menu 56.7.1.Ent = Engineer Test )

Galaxy Dimension Panels

7 steps for panel programming of Push Notification in panel
1. Select Format (Menu 56.4.02.1 = SIA Level 3) and Enable and Select Triggers *
Select the events which should be pushed to the Mobile devices
2. Set up Server IP Address (Menu 56.4.02.2.1= 152.194.72.102)
3. Set up Port (Menu 56.4.02.2.2 = 10000)
4. Enter Account No (Menu 56.4.02.4 generated by the App enter 6 digits)
5. Select Protocol (Menu 56.4.02.8 = TCP)
6. Enable Encryption (Menu 56.4.09.1 = On)
Encryption is not mandatory but we recommended to enable it.
7. Test Push Notification (Menu 56.4.05.Ent = Engineer Test)


* Please note that all events that will be transmitted

opeltje

  • Aspirant
  • **
  • Berichten: 20
  • Veiligheid voor alles!
    • Bekijk profiel
Re: Push meldingen flex1
« Reactie #2 Gepost op: zondag 18 juni 2017, 14:27 »
En jawel hoor.....het werkt met de bovenstaande gegevens.

Eruuuuuug bedankt!!

Kan de gsm kiezer er uit...eindelijk heeft honeywell het voor elkaar.. :)

pcwestlandservice

  • Actief lid
  • ***
  • Berichten: 26
  • Veiligheid voor alles!
    • Bekijk profiel
  • Bedrijf: PC Westland Service
Re: Push meldingen flex1
« Reactie #3 Gepost op: maandag 19 juni 2017, 11:51 »
Ik lees in het onderwerp flex 1?

Dit kan alleen vanaf versie 3 toch ?

opeltje

  • Aspirant
  • **
  • Berichten: 20
  • Veiligheid voor alles!
    • Bekijk profiel
Re: Push meldingen flex1
« Reactie #4 Gepost op: maandag 19 juni 2017, 18:30 »
er zijn volgens mij meerdere centrales die dit ondersteunen. :o

Mogelijk heb je iets aan de onderstaande link, daar staan de versies enz mooi in beschreven.

http://www.le-jeune.nl/assets/9b25306f/Galaxy-App-Iphone_Ipad_Adroid.pdf

groet opeltje

siske

  • Groentje
  • *
  • Berichten: 1
  • Veiligheid voor alles!
    • Bekijk profiel
Re: Push meldingen flex1
« Reactie #5 Gepost op: zaterdag 8 juli 2017, 18:53 »
Alvast hartelijk dank voor de aangegeven oplossing omtrent pushmeldingen galaxy flex.
Helaas wil het nog niet helemaal lukken.
Inloggen op de flex 3.20 en logbestanden lezen gaat prima.
Er komen alleen geen pushmeldingen op zowel ios als android binnen.

In de galaxy gx remote app kan ik wel een mobiele naam opgeven, maar die wordt niet opgeslagen.

Wie kan mij verder helpen.
Alvast bedankt voor de moeite.
m.vr.gr.
Siske

opeltje

  • Aspirant
  • **
  • Berichten: 20
  • Veiligheid voor alles!
    • Bekijk profiel
Re: Push meldingen flex1
« Reactie #6 Gepost op: zaterdag 8 juli 2017, 20:58 »
Heb je wel een account aangemaakt bij honeywell voor de push en deze geconfigureerd in de app??