Auteur Topic: ATS1000 Gebieden selectief inschakelen en schakelt toch allemaal in  (gelezen 669 keer)

v4a

  • Actief lid
  • ***
  • Berichten: 37
  • Veiligheid voor alles!
    • Bekijk profiel
ATS1000 Gebieden selectief inschakelen en schakelt toch allemaal in
« Gepost op: zaterdag 11 maart 2017, 16:18 »
Ik wilde demonstreren om 1 gebied in te schakelen, echter bij ON + FOB en dan niet 0 ) maar bijv. 1) Gebied 1 kiezen en dan ENTER, dan schakelt die vervolgens wel alle gebieden in. Is een gebied aan het bedieningspaneel gekoppeld of zie ik iets anders over het hoofd?

Joep

  • Erelid
  • *****
  • Berichten: 233
  • Veiligheid voor alles!
    • Bekijk profiel
Re: ATS1000 Gebieden selectief inschakelen en schakelt toch allemaal in
« Reactie #1 Gepost op: zaterdag 11 maart 2017, 16:22 »
Wat ik me afvraag:

Ga je nu voor elk dingetje waar je met je centrale tegenaan loopt en apart topic openen?

Als ik jouw vragen zo lees denk ik dat je er niet veel kaas van hebt gegeten en dat je je beter eerst bezig kan houden met veel informatie op te doen, veel dingen zijn namelijk gewoon terug te vinden in handleidingen enz.

Dré

  • Erelid
  • *****
  • Berichten: 600
  • Veiligheid voor alles!
    • Bekijk profiel
Re: ATS1000 Gebieden selectief inschakelen en schakelt toch allemaal in
« Reactie #2 Gepost op: zaterdag 11 maart 2017, 17:12 »
Een bediendeel is inderdaad gekoppeld aan een gebied, voor de sabotage en zo vwn het bediendeel zelf.
En wat je wilt is zeker wel mogelijk, zoek maar eens als je zin hebt in de handleiding.
Het valt mij inderdaad hier ook wel op dat bij elk ding wat je tegen komt een topic voor opent of even opsomt waar jij allemaal tegen aanloopt en omdat je geen zin hebt om de handleiding te lezen moeten wij maar zin hebben om het jou allemaal uit te leggen, bij wat meer eigen initiatief zal je
A. Veel meer te weten komen over de centrwle en
B. Je eerder antwoord zal krijgen van leden hier die wel de moeite nemen om wat uit te zoeken.

Overigens heb jij nu een classic centrale of een advanced, want in dit topic heb je het over de classic en bij een ander topic spreek je over de advanced.
« Laatst bewerkt op: zaterdag 11 maart 2017, 17:14 door Dré »

Dré

  • Erelid
  • *****
  • Berichten: 600
  • Veiligheid voor alles!
    • Bekijk profiel
Re: ATS1000 Gebieden selectief inschakelen en schakelt toch allemaal in
« Reactie #3 Gepost op: zaterdag 11 maart 2017, 17:29 »
Ik, ie dat je inmiddels al wat rondgesnuffeld hebt in de handleiding, om gebieden te selecteren moet je zorgen dat toon gebieden lijstn aan staat (even uit mijn hoofd).

v4a

  • Actief lid
  • ***
  • Berichten: 37
  • Veiligheid voor alles!
    • Bekijk profiel
Re: ATS1000 Gebieden selectief inschakelen en schakelt toch allemaal in
« Reactie #4 Gepost op: dinsdag 11 april 2017, 19:04 »
ik heb een classic en bij inschakelen komt idd een lijstje met gebieden 0) Alle, 1) Voordeur, 2) Achterdeur, 3)... Echter als ik 1) kies (gebied-1) dan schakelt ie op het scherm toch alle gebieden in. Dus Gebied 1 - ingeschakeld, Gebied 2 - ingeschakeld...etc. Terwijl ik dan alleen bijv. Gebied 2- ingeschakeld zou verwachten als je voor Gebied-2 kiest.

Dré

  • Erelid
  • *****
  • Berichten: 600
  • Veiligheid voor alles!
    • Bekijk profiel
Re: ATS1000 Gebieden selectief inschakelen en schakelt toch allemaal in
« Reactie #5 Gepost op: dinsdag 11 april 2017, 19:45 »
Mag ik vragen op welke manier jij constatieerd dat alle gebieden worden ingeschakeld?
En wat is precies jou handeling om gebied 2 in te schakelen?

v4a

  • Actief lid
  • ***
  • Berichten: 37
  • Veiligheid voor alles!
    • Bekijk profiel
Re: ATS1000 Gebieden selectief inschakelen en schakelt toch allemaal in
« Reactie #6 Gepost op: dinsdag 11 april 2017, 20:58 »
Gebied 1 Ingeschakeld...Gebied 2 Ingeschakeld...Gebied 3 Ingeschakeld met countdown teller van de uitlooptijd. Bij uitschakelen doet ie hetzelfde. Gebied 1 Uitgeschakeld..Gebied 2 uitgeschakeld...

Dré

  • Erelid
  • *****
  • Berichten: 600
  • Veiligheid voor alles!
    • Bekijk profiel
Re: ATS1000 Gebieden selectief inschakelen en schakelt toch allemaal in
« Reactie #7 Gepost op: dinsdag 11 april 2017, 21:02 »
Ja oké maar wat is precies de handeling die je uitvoert?
En wat staat er precies in het display wanneer je die handeling hebt uitgevoerd?
Want kun je ook wel daadwerkelijk selecteren welke gebeiden je wilt uitschakelen of schakelt hij zelf alle gebeiden in/uit omdat jij misschien niet mag selecteren welk gebied jij wilt uitschakelen?

erikj

  • Volledig lid
  • ****
  • Berichten: 89
  • Veiligheid voor alles!
    • Bekijk profiel
  • Functie: security / mbv
Re: ATS1000 Gebieden selectief inschakelen en schakelt toch allemaal in
« Reactie #8 Gepost op: woensdag 12 april 2017, 21:20 »
HEB JE DE GEBRUIKER GEBIEDEN KEUZE GEGEVEN ANDERS SCHAKELT HIJ OOK ALLES IN BIJ ALARMGROEPEN TAB 2 GEBIEDEN KEUZE