Auteur Topic: CTS error  (gelezen 455 keer)

blokl

  • Aspirant
  • **
  • Berichten: 15
  • Veiligheid voor alles!
    • Bekijk profiel
CTS error
« Gepost op: maandag 6 februari 2017, 18:13 »
Beste allen,

Omdat deze vraag was verdwenen nogmaals.
Hallo, Is het mogenlijk om met een USB-RS en een Integra 32 de gegevens uit te lezen via Dloadx? Als ik nu de USB-RS aansluit op de Integra krijg ik steeds de melding geen CTS op de com poort.
De Dloadx en Integra id staan goed. Start download-Rs. Connect op het bediendeel of direct op de Integra.

Hij geeft nog steeds de foutmelding.
Ook andere pc geprobeerd, geen succes.

Weet iemand een oplossing?

Alvast bedankt,

Leo

Dré

  • Erelid
  • *****
  • Berichten: 531
  • Veiligheid voor alles!
    • Bekijk profiel
Re: CTS error
« Reactie #1 Gepost op: maandag 6 februari 2017, 18:34 »
Was er niet een reactie op dat je dan ook de verbinding moet open zetten via het bedieninspaneel?

blokl

  • Aspirant
  • **
  • Berichten: 15
  • Veiligheid voor alles!
    • Bekijk profiel
Re: CTS error
« Reactie #2 Gepost op: maandag 6 februari 2017, 18:46 »
Ja klopt start download-Rs

Julian Wendler

  • Erelid
  • *****
  • Berichten: 477
  • sani salvique
    • Bekijk profiel
  • Functie: Monteur beveiligingsinstallaties, All-round Beveiliger
Re: CTS error
« Reactie #3 Gepost op: woensdag 8 februari 2017, 03:38 »
Maak een nieuw systeem aan in dloadx en ga dan handmatig de juiste identiteiten invoeren en kopieer alleen vanuit centrale naar pc en niet andersom.
Dan zou je alles kunnen downloaden...


Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk
Met Limburgse groet,

Julian Wendler


-----------------------------------------------------
Alles is op eigen titel en niet te achterhalen op een bedrijf of andere natuurlijke persoon.

blokl

  • Aspirant
  • **
  • Berichten: 15
  • Veiligheid voor alles!
    • Bekijk profiel
Re: CTS error
« Reactie #4 Gepost op: woensdag 8 februari 2017, 08:50 »


Het is al gelukt. Dit had ik gisteren al vermeld maar waarschijnlijk is er een backup terug gezet van het forum.

Ik heb de USB-RS kabel aangesloten op de printplaat en niet op het bediendeel en toen werke het.

Bedankt voor de reactie's en het meedenken.

Groet,

Leo

nayonowe

  • Erelid
  • *****
  • Berichten: 215
    • Bekijk profiel
    • Alarm-winkel.nl
  • Bedrijf: Alarm-winkel.nl
  • Functie: Technisch adviseur / specialist
Re: CTS error
« Reactie #5 Gepost op: woensdag 8 februari 2017, 09:27 »

Het is al gelukt. Dit had ik gisteren al vermeld maar waarschijnlijk is er een backup terug gezet van het forum.

Ik heb de USB-RS kabel aangesloten op de printplaat en niet op het bediendeel en toen werke het.

Bedankt voor de reactie's en het meedenken.

Groet,

Leo

 :o :o :o