Auteur Topic: Chiron 640 op galaxy GD48  (gelezen 5502 keer)

adelaartje

  • Aspirant
  • **
  • Berichten: 7
  • Veiligheid voor alles!
    • Bekijk profiel
Chiron 640 op galaxy GD48
« Gepost op: zaterdag 13 december 2014, 20:35 »
Hallo,

Ik heb een alarm systee Galaxy GD48 Daar heb ik vorige week een Chiron 640 op aangesloten,
nu valt na een paar uurtje de verbinding naar de meldkamer weg.

Als ik de router reset waar hij op aangeloten zit dan werkt de doormelding weer.
Dus maakt niet uit of hij op de 1e of 2e router zit. De router waar hij op angesloten zit moet ik resetten.

Gegevens:
Galaxy GD48
Chiron 640
DHCP IP ingesteld op Chiron
Meldkamer SMC
Hoofdrouter KPN Experiabox
2e router TP-Link TL-WR1043ND

Instellingen Galaxy:
-Pac IP ingevuld
-Pac klantnummer ingevuld
-Poort (op verzoek van Galaxy 10002)

Instellingen Chiron 640:
-Pac Ip Ingevuld
-Klantnummer
-DHCP Voor chiron module
-negeer kiezerdata

De routers de volgende poorten open gezet als ik het goed gedaan heb.
Zie foto's

Ik hoop dat iemand een tip heeft.

Groeten


maikelv12

  • Actief lid
  • ***
  • Berichten: 32
  • Veiligheid voor alles!
    • Bekijk profiel
  • Bedrijf: Geneva ICT Networks & Security Systems
Re: Chiron 640 op galaxy GD48
« Reactie #1 Gepost op: zaterdag 13 december 2014, 21:37 »
Het lijkt op een firewall actie. Maar waarom heb je 2 routers. als je de chiron aansluit op Experia box chiron update naar laatste versie. Blijft het dan ook nog werken porten zijn niet nodig.

ron.net

  • Actief lid
  • ***
  • Berichten: 33
    • Bekijk profiel
Re: Chiron 640 op galaxy GD48
« Reactie #2 Gepost op: zaterdag 13 december 2014, 21:39 »
Heb je geen last van een aardlus?
Heb dit ook eens een keer meegemaakt en toen bleek dat er aardlus in zat.
Na dat te hebben opgelost heb ik geen problemen meer gehad.

Succes ermee.

Grt Ron

maikelv12

  • Actief lid
  • ***
  • Berichten: 32
  • Veiligheid voor alles!
    • Bekijk profiel
  • Bedrijf: Geneva ICT Networks & Security Systems
Re: Chiron 640 op galaxy GD48
« Reactie #3 Gepost op: zaterdag 13 december 2014, 21:40 »
Ik zit even naar je images te kijken maar het is een Ip config 2 routers met de zelfde ip ranges verander de tp-link is naar 192.168.3.x Of haal de tp-link er tussen uit

adelaartje

  • Aspirant
  • **
  • Berichten: 7
  • Veiligheid voor alles!
    • Bekijk profiel
Re: Chiron 640 op galaxy GD48
« Reactie #4 Gepost op: zaterdag 13 december 2014, 21:40 »
Rechtstreeks op experia ook al geprobeerd, probleem is er dan ook.
De firmware is al nieuw

Aardlus heb ik nog niet gemeten, maar via tel lijn ging ook altijd goed.

adelaartje

  • Aspirant
  • **
  • Berichten: 7
  • Veiligheid voor alles!
    • Bekijk profiel
Re: Chiron 640 op galaxy GD48
« Reactie #5 Gepost op: zaterdag 13 december 2014, 21:42 »
de 2e router is gewoon als hub er tussen gezet, dus via de lan poort, dan
mag deze gewoon in dezelfde range zitten toch.

ron.net

  • Actief lid
  • ***
  • Berichten: 33
    • Bekijk profiel
Re: Chiron 640 op galaxy GD48
« Reactie #6 Gepost op: zaterdag 13 december 2014, 21:49 »
Ja dat zou kunnen.
Heb toen die installatie omgebouwd van al2 via digiaccess naar al2 via ip.
Toen zijn bij mij de problemen begonnen.

Grt Ron

maikelv12

  • Actief lid
  • ***
  • Berichten: 32
  • Veiligheid voor alles!
    • Bekijk profiel
  • Bedrijf: Geneva ICT Networks & Security Systems
Re: Chiron 640 op galaxy GD48
« Reactie #7 Gepost op: zaterdag 13 december 2014, 21:58 »
Als je de tp-link instelt als switch moet je ook de dhcp/firewall uitzetten op de router. En als je de chiron eens aansluit op de Experia zonder de tp-link werkt het dan ook nog. Ik denk sterk dat het op een netwerk probleem lijkt.

adelaartje

  • Aspirant
  • **
  • Berichten: 7
  • Veiligheid voor alles!
    • Bekijk profiel
Re: Chiron 640 op galaxy GD48
« Reactie #8 Gepost op: zaterdag 13 december 2014, 21:59 »
in eerste imstantie zat hij rechtstreeks op de experiabox.

maikelv12

  • Actief lid
  • ***
  • Berichten: 32
  • Veiligheid voor alles!
    • Bekijk profiel
  • Bedrijf: Geneva ICT Networks & Security Systems
Re: Chiron 640 op galaxy GD48
« Reactie #9 Gepost op: zaterdag 13 december 2014, 22:06 »
Hoe staat de polling van de galaxy 56/4/x

omekees

  • Erelid
  • *****
  • Berichten: 131
    • Bekijk profiel
Re: Chiron 640 op galaxy GD48
« Reactie #10 Gepost op: zondag 14 december 2014, 21:02 »
ik lees iets van DHCP volgens mij moet je altijd en statisch IP-adres toewijzen in je experia box/router en een poort aanmaken en deze forwarden,een reeks poorten lijkt mij onnodig en onveiliger.
zo geef ik cctv beelden door o.a. naar mijn mobile.

m.v.g.