Auteur Topic: Networx NX-8 fabrieksinstellingen  (gelezen 8137 keer)

jeffreyh1992

  • Aspirant
  • **
  • Berichten: 24
  • Veiligheid voor alles!
    • Bekijk profiel
Networx NX-8 fabrieksinstellingen
« Gepost op: maandag 16 september 2013, 16:32 »
Beste collega's

Ik heb hier een Networx NX-8 die ik op een klus heb verwijderd.
Ik krijg hem met de standaard installateurscode niet aan de praat en zou graag deze centrale op fabrieksinstellingen willen omzetten.

Zelf ben ik een Galaxy microtech honeywell gewend dus dit is even anders.

Wie kan mij helpen?

michaelversteeg

  • Erelid
  • *****
  • Berichten: 170
    • Bekijk profiel
Re: Networx NX-8 fabrieksinstellingen
« Reactie #1 Gepost op: maandag 16 september 2013, 22:44 »
Beste Jeffreyh

Ik kan je helpen welke regio kom je vandaan

gr mike

stuur even je 06 nummer dan bel ik je morgen even

remco8889

  • Volledig lid
  • ****
  • Berichten: 88
  • bespaar de ellende bel de erkende !
    • Bekijk profiel
  • Bedrijf: GUTS installatietechniek.
  • Functie: service engineer security
Re: Networx NX-8 fabrieksinstellingen
« Reactie #2 Gepost op: dinsdag 17 september 2013, 19:40 »
ik kan dei nx series dromen, dus ik kan je eventueel wel helpen.

jeffreyh1992

  • Aspirant
  • **
  • Berichten: 24
  • Veiligheid voor alles!
    • Bekijk profiel
Re: Networx NX-8 fabrieksinstellingen
« Reactie #3 Gepost op: woensdag 18 september 2013, 17:01 »
Ik kom van regio Haarlemmermeer/Aalsmeer.

Ik ben Galaxy gewent en van Networx heb ik wel al de handleiding gedownload.
zit er niet een simpel jumpertje? of netzoals Galaxy zone 1 met de 0V aansluiten?

Bedankt
Mvgr Jeffrey

michaelversteeg

  • Erelid
  • *****
  • Berichten: 170
    • Bekijk profiel
Re: Networx NX-8 fabrieksinstellingen
« Reactie #4 Gepost op: woensdag 18 september 2013, 18:26 »
Hallo

Ik heb je mail gestuurd, ik kom ook uit regio aalsmeer

Marcel Jordens

  • Volledig lid
  • ****
  • Berichten: 53
  • Veiligheid voor alles!
    • Bekijk profiel
  • Functie: Manager Beveiligingstechniek
Re: Networx NX-8 fabrieksinstellingen
« Reactie #5 Gepost op: zaterdag 5 oktober 2013, 15:54 »
Hallo forum leden,

Net als Jeffrey heb ik een probleem met een aantal NX centrales die ik terug wil stellen naar fabriekswaarde. Ik heb dit steeds gedaan door het paneel op te sturen naar Lobeco maar dan zit de klant een aantal dagen zonder paneel.
Er moet toch een makkelijke manier zijn om dit te doen.
Ik zag dat Remco en Michael hier een oplossing voor hebben, willen jullie dat met mij delen?

Ik hoor graag van jullie!

Groetjes,

Marcel

Digiguard

  • Erelid
  • *****
  • Berichten: 201
  • Eerst Denken -> Dan Doen !
    • Bekijk profiel
  • Functie: Service & onderhouds-monteur
Re: Networx NX-8 fabrieksinstellingen
« Reactie #6 Gepost op: zondag 6 oktober 2013, 12:13 »
Om de een of andere manier wordt daar heel geheimzinnig over gedaan.

De truc is volgens mij dat je een standaard centrale pakt, daarmee lokaal verbinding maakt via de software, de verbinding actief houdt en dan de programeerkabel of module oversteekt op de andere print en via de software de centrale (of de installateurscode) standaard zet.

Marcel Jordens

  • Volledig lid
  • ****
  • Berichten: 53
  • Veiligheid voor alles!
    • Bekijk profiel
  • Functie: Manager Beveiligingstechniek
Re: Networx NX-8 fabrieksinstellingen
« Reactie #7 Gepost op: zondag 6 oktober 2013, 13:25 »
Hoi Digigaurd,

Bedankt voor jou suggestie voor het terug zetten van de standaardwaarde.
Ik ga dit proberen als ik in de gelegenheid ben, maar ik ben bang dat het niet gaat als men ook de ud code veranderd heeft.

Mvr. Groet,

Marcel

Digiguard

  • Erelid
  • *****
  • Berichten: 201
  • Eerst Denken -> Dan Doen !
    • Bekijk profiel
  • Functie: Service & onderhouds-monteur
Re: Networx NX-8 fabrieksinstellingen
« Reactie #8 Gepost op: zondag 6 oktober 2013, 13:31 »
Dat zou niet uit moeten maken. De U/D code wordt alleen gecontroleerd als je verbinding maakt.
Je maakt verbinding met centrale 1 waarvan je alle gegevens weet, dan steek je de verbinding over naar centrale 2 terwijl de software nog denkt dat er een verbinding is met centrale 1.

jeffreyh1992

  • Aspirant
  • **
  • Berichten: 24
  • Veiligheid voor alles!
    • Bekijk profiel
Re: Networx NX-8 fabrieksinstellingen
« Reactie #9 Gepost op: woensdag 16 oktober 2013, 17:44 »
Dankzij Michaelversteeg en zijn collega is mijn centrale gereset
Bedankt !

Jemmie

  • Erelid
  • *****
  • Berichten: 231
  • Veiligheid voor alles!
    • Bekijk profiel
Re: Networx NX-8 fabrieksinstellingen
« Reactie #10 Gepost op: zondag 20 oktober 2019, 00:39 »
Beste installateurs,

Kan iemand mij helpen de installateurscode van een networx nx8 terug te brengen naar standaard?

Alvast bedankt,

Groet Jemmie

Verstuurd vanaf mijn ONEPLUS A6003 met Tapatalk