Toon bijdragen

Deze sectie stelt je in staat om alle bijdragen van dit lid te bekijken. Je kunt alleen de bijdragen zien waar je op dit moment toegang toe hebt.


Berichten - Diegoso

Pagina's: [1]
1
CAO, werken in de beveiliging en vacatures / Re: Corona en verlof
« Gepost op: dinsdag 5 mei 2020, 06:02 »
Goedemorgen ,
Wat je zegt in je antwoord dat begreep ik al , maar dat was de vraag niet. Ik heb al een arts achter mij staan die met mij meedenkt. De vraag is of en onbetaald verlof opgelegd kan worden aan mij , eerst mijn gewone vakantieuren  en daarna geven ze onbetaald. Ik wil dat niet en dan ook nog evem vanaf 19 april. De regeling van de overheid hoeven ze oook nog geen gebruik van te maken , want de cijfers zijn zeer positief , dus ik zie het probleem niet zo.

2
CAO, werken in de beveiliging en vacatures / Corona en verlof
« Gepost op: maandag 4 mei 2020, 18:53 »
Goedenavond ,

Ik ben werkzaam bij profi-sec als objectbeveiliger .
Mijn object is gesloten door de corona crisis.
Zelf ben ik een risico patient en zij hebben mij werk tijdelijk aangeboden waar ik me niet veilig genoeg bij voel , dit wil ik gewoon niet.
Nu word ik gedwongen om mijn verlof uren en aansluitend onbetaald verlof op te nemen , maar volgens mij mogen ze mij niet dwingen hiertoe , en ook nog met terugwerkende kracht vanaf 19 april ?
Het werk wat ze mij aanboden valt onder de evenementen tak en ik ben niet onder contrakt bij die afdeling.

3
CAO, werken in de beveiliging en vacatures / Re: Minder loon tijdens ziekte
« Gepost op: donderdag 22 november 2018, 16:49 »
Hoe kom je aan wat je schrijft dat ik twee dienstverbanden
Heb ? Ik ben overgestapt van bedrijf.
Overigens heb ik iemand van SFVB aan de telefoon gehad die zegt dat ik gewoon kan indienen nadat ik lid ben geworden. Daar is niets mis mee , als de anwb je moet helpen en je bent nog geen lid , moet je ook eerst ter plekke lid gaan worden.

4
CAO, werken in de beveiliging en vacatures / Re: Minder loon tijdens ziekte
« Gepost op: donderdag 22 november 2018, 08:45 »
Bedankt allen voor jullie verschillende visies.
Ik ben zekf van mening , zo werkt het recht , dat het is zoals het er staat. Als ik dit moet voorleggen , betekent dit dus dat er niets aan afspraken en of jurispundentie te vinden is hierover. Ik breng dus iets op gang. Een werkgever die zijn eigen twist geeft aan dit geheeln, een vakbond is er voor de werknemers , weld moet ik zijn? De unie ? Wat ik zelf kan vinden over uitsluitingsgronden op dit artikel , want mijn werkgever maakt er zelf een , dat is nul !

5
CAO, werken in de beveiliging en vacatures / Re: Minder loon tijdens ziekte
« Gepost op: woensdag 21 november 2018, 16:33 »
Wat bedoelt u met de bedoeling van cao partijen ?

6
CAO, werken in de beveiliging en vacatures / Minder loon tijdens ziekte
« Gepost op: maandag 19 november 2018, 18:07 »
Goedemiddag allen ,


Op dit moment ben ik 7 maanden in dienst bij Safenend bv in Helmond , welke het cao voor de particuliere beveiligingsorganisaties hanteerd . Daarvoor ben ik werkaam geweest op de luchthaven Schiphol alwaar ik 4 jaar werkzaam ben geweest. Zij waren aangeloten bij het VBE. Ik ben ik maart in *dezelfde maand* over gegaan naar Safened BV.

Nu ben ik helaas ziek geworden , en zag dat ik 70%van mijn loon heb ontvangen.

Bij naslag van het art. 71 in mijn CAO lees ik dat als je langer dan 13 loonperiodes bij een of meerder beveiligingsorganisaties hebt gewerkt , onafgebroken , welke dus bij mij het geval is , dat men dan 100% loon ontvangt de eerste 6 maanden. Ik werk met deze bedrijven samen dus langer dan 13 maanden in deze sector. Overigens staat in de VBE precies hetzelfde.

Mijn vraag is dus , dat mijn loon 100% hoort te zijn en niet 70% ?

Overigens neemt mijn werkgever de stelling in dat het op het punt van meerdere werkgevers in de beveiliging waar je aaneengesloten gewerkt zou moeten hebben , dat dat alleen opgaat als je bent overgenomen door een ander bedrijf en niet als je zelf overstapt. Ik zie het er echt niet staan , maar goed.

Pagina's: [1]