Toon bijdragen

Deze sectie stelt je in staat om alle bijdragen van dit lid te bekijken. Je kunt alleen de bijdragen zien waar je op dit moment toegang toe hebt.


Topics - The Chronic

Pagina's: [1]
1
Inbraakbeveiliging / Stelling: "ATS installaties voor een huis is onnodig en duur"
« Gepost op: woensdag 16 oktober 2019, 09:51 »
Oke leuk die ATS1000 maar wat voor toegevoegde waarde heeft het naast dat het 3x zo duur is, je kan beter een networx alphatronics of een galaxy weghangen is praktisch en goede prijs/kwaliteit verhouding, daarnaast hebben deze dezelfde functies (alleen minder opties die voor een standaard woonhuis sowieso niet nodig zijn) .

Probeer mijn ongelijk te bewijzen.

2
Inbraakbeveiliging / Een marktplaats op Facebook voor beveiligingsinstallaties.
« Gepost op: maandag 14 oktober 2019, 21:29 »
Ik kwam er dus vandaag achter dat er helemaal geen "marktplaats" is op Facebook voor Inbraak/camera/intercom systemen!
Dit soort systemen zijn duur en blijkbaar is er op tweedehands.be en op marktplaats wel animo voor het doorverkopen van beveiligingsinstallaties.

Dus wie lid wilt worden bij deze de link:
https://www.facebook.com/groups/1140851646119402/

De pagina is vandaag pas net gemaakt dus nodig zoveel mogelijk mensen uit als je wilt!!

3
Inbraakbeveiliging / ATS classic 4001 Sirene Sabotage
« Gepost op: zondag 11 augustus 2019, 19:57 »
Dus een tijdje terug is onze enige monteur/collega die verstand had van Aritech ATS overgestapt naar een ander bedrijf...

Uiteindelijk kregen we bij een locatie storingen die niemand opgelost kreeg naast het vervangen of uitzetten van de betreffende melders, uiteindelijk werd ik erheen gestuurd omdat ik de enige ben met basiskennis van Titan.

Ik was zo verstandig om "per ongeluk" een lege programmering erin te schieten, gelukkig hadden we een oude programmering die was opgehaald toen we het systeem overnamen (dat was ong 4 jaar terug), nu hebben we constant een Sirene sabotage melding in Di 2 4 en 6 terwijl in de Di een 1kOhm weerstand zit bij het sirene contact.

Ik heb alles nagekeken in de programmering maar begin een beetje radeloos te worden op dit moment.

4
BF Cafť en nieuwe leden / Nieuw lid!
« Gepost op: zondag 11 augustus 2019, 15:06 »
Hoi ik ben Alex (the chronic),

let niet teveel op de naam was niet in een al te originele bui...
In ieder geval ben ik werkzaam als monteur in de beveiligingstechniek, voornamelijk brandmeldinstallaties maar door personeels-gebrek doe ik inbraak toegangscontrole en camerasystemen.

nou kan ik urenlang lullen over mijn favo modellen/merken van Hertek Notifier en Kentec maar ben ik voornamelijk hier om mezelf te informeren over inbraaksystemen, voornamelijk werk ik met Galaxy (flex en dimension) en Risco Lightsys en/of Prosys+ (ligt eraan wat voor rotzooi het kantoor weer eens overneemt).
Tevens doe ik ook wat meer in de richting van Aritech ATS en zodra ik toestemming krijg om in de beveiligingstechniek board te posten zal ik met een mooi verhaaltje komen over "how i did fucked up bad!!"

1. in ieder geval, wat zijn jullie favoriete systemen en/of software??
2. wanneer zijn jullie begonnen in de beveiligingstechniek??

Mijn antwoorden:

1. Ik ben gek op het Paxton toegangscontrole systeem vanwege de vele wegen dat het in kan slaan zoals bijv integratie met Domotica, camera's inbraak en bij pro zelfs brand integratie!!! ik ben sinds al een lange tijd een Paxton Lite installer (Pro komt binnenkort), verder vind ik Kentec (oud maar goud) echt een fantastische BMC met de meest relaxte C&E editor ooit (10x zo overzichtelijk dan bijv de NTF PEARL).

2. Ik ben nu 1,5 jaar werkzaam als onderhouder en inbedrijfsteller in opleiding voor Brand Inbraak en toegangscontrole (camera's niet zoveel..) voorgaand was ik voor 3 jaar lang uitzendkracht en werkte ik als installatiedeskundige BMI op mooie projecten zoals bijv het groothandelsgebouw te Rotterdam (Chubb) en het centrum van Leidsche Rijn (De Groot installatiegroep), en daarvoor was ik leerling elektriciŽn in de woningbouw en een kort leerjaartje in de service en onderhoud tak, ik ben ong 6 jaar werkzaam in de elektro.

Met vriendelijke groet,
Alex (The Chronic)

P.S. De gebr-naam is een van mijn favoriete albums van Dr Dre en snoop-dogg.

Pagina's: [1]