Toon bijdragen

Deze sectie stelt je in staat om alle bijdragen van dit lid te bekijken. Je kunt alleen de bijdragen zien waar je op dit moment toegang toe hebt.


Topics - pietersteengoed

Pagina's: [1]
1
Brandbeveiliging / Aritech FP808 Installatiehandleiding
« Gepost op: maandag 23 maart 2020, 16:32 »
Beste,

Ik heb sinds kort een Aritech FP808 in bezit. Het is al een oud beesje, maar werkt nog goed. Het is een conventioneel paneel, er is dus weinig aan te programmeren. Maar ik zou toch graag in het bezit komen van de installatiehandleiding. Onder andere om te weten waar de dip-switches voor dienen en om een doormeld-vertraging in te stellen. Heeft iemand of kan iemand aan de installatiehandleiding komen? Ik heb me al rot gezocht op internet maar ik kan hem niet vinden.

Alvast bedankt,

2
Inbraakbeveiliging / Aritech Titan software
« Gepost op: donderdag 2 januari 2020, 16:10 »
Beste iedereen,

Ik lees al een tijd mee, om precies te zijn, sinds ik een tweedehands Aritech ATS classic heb gekocht, nu al meer als een jaar geleden. Ik ben technisch vrij handig en het is me gelukt om het systeem te installeren en programmeren. Ik zou nu graag wat meer functies willen uitproberen, alleen heb ik daar de software (Titan) voor nodig. Die heb ik niet kunnen vinden, wel de gratis versie van Tecom, maar die blokkeert na een tijd.

Zou iemand me het programma kunnen toesturen?

Alvast bedankt,
Pieter

Pagina's: [1]