Toon bijdragen

Deze sectie stelt je in staat om alle bijdragen van dit lid te bekijken. Je kunt alleen de bijdragen zien waar je op dit moment toegang toe hebt.


Topics - filsurs

Pagina's: [1]
1
Inbraakbeveiliging / "wireless jam" melding networx 6SE (ultrasync)
« Gepost op: vrijdag 19 juni 2020, 10:41 »
Hallo,  sinds gisteren krijg ik de " wireless jam" via de Ultrasync app. Ik krijg het alarm nu pas na enkele keren ingeschakeld. Er verschijnt dan een melding  "wireless jam restore" . Na het uitschakelen van het alarm  verschijnt de melding " Wireless jam " opnieuw.  Wat kan ik doen? Ik heb de installateur code.
Alvast hartelijk dank!

2
Vraag het de professional / Melding " Wireless Jam" networx 6 SE
« Gepost op: vrijdag 19 juni 2020, 09:41 »
Hallo,  sinds gisteren krijg ik de " wireless jam" via de Ultrasync app. Ik krijg het alarm nu pas na enkele keren ingeschakeld. Er verschijnt dan een melding  " wireless jam restore" . Na het uitschakelen van het alarm  verschijnt de melding " Wireless jam " opnieuw.  Wat kan ik doen? Ik heb de installateur code.
Alvast hartelijk dank!

3
Inbraakbeveiliging / Onderhoud rookmelder NX6Se
« Gepost op: woensdag 24 oktober 2018, 19:26 »
Hallo, ik wil onderhoud plegen op d rookmelder van mijn nx 6se installatie. Ik via een app in het systeem komen. Verder ben ik redelijk onbekend met het systeem. Wat moet ik doen om zonder ellende dit onderhoud uitvoeren. Alvast hartelijk bedankt voor tips.

Pagina's: [1]