Toon bijdragen

Deze sectie stelt je in staat om alle bijdragen van dit lid te bekijken. Je kunt alleen de bijdragen zien waar je op dit moment toegang toe hebt.


Topics - Morefun

Pagina's: [1]
1
Inbraakbeveiliging / GX remote controle
« Gepost op: zaterdag 4 april 2020, 20:35 »
Hallo allemaal,

Wilde het eigenlijk niet vragen omdat ik het graag zelf wilde uitzoeken. Maar aangezien ik al een geruime tijd bezig ben om de oplossing te vinden van mijn probleem en niet gevonden heb, ga ik toch het maar in de groep gooien.

Ik heb een galaxy flex050 v1.12 en een ip module (nu wel de juiste). nu is het zo dat ik verbinding kan maken met GX remote controle. Het enige wat ik niet kan, is op de rode knop "inschakelen" drukken dan geeft hij aan "blokfunctie iningeschakeld gebruik de bediendeel mode" ......dat werkt overigens ook goed. Een tijd geleden was het gelukt om deze wel werkend te krijgen maar ik had toen al zo veel dingen aangepast dat ik een schone installatie ben gestart en eigenlijk heb ik het niet meer voor elkaar gekregen.

Zou iemand me op de juiste weg willen helpen.     

2
Inbraakbeveiliging / Galaxy flex 050
« Gepost op: zaterdag 11 januari 2020, 14:56 »
Hallo allemaal. Enige tijd geleden heb ik een galaxy fx050 met een ip module overgenomen van de vorige bewoners. Hij heeft deze alleen nooit werkend gekregen. Nou had ik wel eens een galaxy bij een klant geprogrammeerd dus ik dacht dat voor mij geen probleem zou zijn om het werkend te krijgen. (ben meer bekend met andere centrales oa Nx centrale)

Nu werkt de galaxy bij mij inmiddels behalve de (push melding) via de ip module. Veel over gelezen hier op de forum en via Google maar ik kom er maar niet uit.

Mijn vraag is eigenlijk ik lees veel over de galaxy flex 3-20 maar niet over de galaxy flex 050. Ik weet dat ik de galaxy flex 050 versie 1.12 met een ip module AO83-00-01 en dat ik firmware moet updaten van de galaxy om alles werkend te krijgen. Ik heb nog gekeken bij ADI maar ik kon me niet registeren omdat ik geen bedrijf ben. Inmiddels heb ik wel de flash programma gedownload dus dat heb ik wel.

Nou is het voor mij ff onduidelijk heb ik nou de galaxy flex 050+  of gewoon de flex050
Is het zowiezo mogelijk om de flex te updaten met een nieuwere firmware om de huidige ip module werkend te krijgen (ik zie op internet veel ip module's met een andere type nummer wat zou moeten werken op een flex systeem? ) dus ik hoop dat ik de goede versie heb over gekocht) zou iemand me verder kunnen?

Pagina's: [1]