Toon bijdragen

Deze sectie stelt je in staat om alle bijdragen van dit lid te bekijken. Je kunt alleen de bijdragen zien waar je op dit moment toegang toe hebt.


Berichten - amstaf3

Pagina's: [1] 2 3 4
1
Animale beveiliging / Re: Hondengeleider opleiding/school
« Gepost op: dinsdag 23 december 2014, 09:11 »
In principe kun je eilk hond opleiden tot Speurhond het hoeft niet perse een herder of waakhond te zijn.
kijk in de landen om ons heen daar hebben ze spaniëls, labradors, golden rietrevers, Stafford (Pitt bullen), Jack russels en uiteraard ook herders.
Dat je in Nederland eigenlijk alleen maar herders ziet heeft meer te maken dat er door de overheid een wet is verzonnen dat er daardoor eigenlijk alleen maar Herders gebruikt worden bij de verdedigingshonden (pakwerk).
Het overgrote deel van de honden zijn gewoon niet toegestaan.
Maar dat wil niet zeggen dat  andere honden niet geschikt zouden zijn, misschien zijn ze zelfs wel betere honden.

2
Uitrusting / Re: Veiligheidsvest over kleding heen
« Gepost op: donderdag 30 oktober 2014, 12:26 »
Het gaat zoals ik nu begrijp over een compleet vest incl. De kogel en Steekwerende plate.
Dan zou ik contact opnemen met bv. Engarde of BSST en bij hun de vraag neerleggen met wat je precies wil.
Bv. zelfde vest als de PL maar dan met achterop Security, voorop bedrijfsnaam en V, tje bevestigingen voor porto en spreeksleutel epauletten en een paar zakken

3
Uitrusting / Re: Veiligheidsvest over kleding heen
« Gepost op: woensdag 29 oktober 2014, 09:01 »
Heb je het puur over de hoezen erom heen ?.
Ten eerste zo het om de hoeveelheid gaan voordat een bedrijf hier interesse voorheeft om je te leveren
, denk niet dat de reguliere leveranciers er een probleem me hebben of ze nu aan de overheid of aan particuliere bedrijven gaan leveren zolang de hoezen niet gelijkend zijn op die van de overheid. op de hoezen zelf hebben zegenen patent, op de kleurstellingen en de beschermde nanem wel.

Als het om 1 of 5 stuks zou gaan probeer er eerst 1 te regelen en breng deze naar een kleding reparatie en vermaakshop deze zijn meestal heel erg goed in het repareren en maken van kleding dus voor hun is het een eitje om ook een kopie van zo'n hoes te maken

4
Algemeen / Re: beveiliger en BOA/GOA
« Gepost op: donderdag 12 juni 2014, 08:02 »
Volgens mij klopt dat ook dat het niet mag in je BOA aanstellingsgebied en geld dat helemaal voor personen werkzaam bij DJI, Politie, en de Kmar maar die mogen volgens mij Landelijk niet bij een ander beveiligingsbedrijf werken?
Maar er zijn er bij die dat wel doen!

5
35 Jaar zijn hoeft geen nadeel te zijn, ervaren beveiligers worden soms geprefereerd boven de rookies.

En daar gaat het al helemaal mis waar vragen alle werkgevers naar, juist werkervaring en rijbewijs.
Iemand van 19 kan nog niet veel werkervaring hebben en daardoor ook geen vast inkomen waardoor ze hun rijbewijs zouden kunnen betalen. Uiteindelijk zal het er in de toekomst op neer komen dat ze ouderen moeten gaan aannemen zonder werkervaring of die alleen maar een oproep contract heeft gehad
Je zou er eerder vanuit kunnen gaan dat iemand die 35 is een koophuis heeft ook het geld en de tijd had om eens ze rijbewijs te gaan halen immers belangrijk in de beveiliging.
En wat voor beveiligings werk heb je hiervoor gedaan het zwaardere Evenementen en Horeca of het veel lichtere object werk op bv. Schiphol of receptie werk in kantoorbedrijven er zit een heel groot verschil in.
Het kan dan idd van doorslag zijn om eerder een jongere die evenementen heeft gedaan aan te nemen ipv. een oudere die alleen maar op Schiphol chauffeur's inschrijven controleren of de auto nog wel is afgesloten met de goede seal's, komen de nummer's wel overeen met die op het CMR. slagboom open en weer dicht.

6
Algemeen / Re: Toezichthouder in het OV
« Gepost op: vrijdag 16 mei 2014, 07:48 »
Zo raar is de vraag eigenlijk niet als je naar de omschrijving kijkt.
in wezen zijn beveiligers ook toezichthouders met het enige verschil dat die het bij een particulier beveiligingsbedrijf doen en daardoor geen Ambtenaar zijn.
Ambtenaren mogen ineens met zogenaamde geweldsmiddelen lopen omdat ze voor de gemeente lees Staat werken als ze hun BOA bezitten. Terwijl dit voor beveiligers verboden is, alleen het werk is het zelfde

Kort gezegd zou je ook beveiligers voor de toezicht en kaartjes controle in het OV kunnen hebbenen nu komt het Handhavers voor de andere dingen zoals bonnetjes schrijven.

7
Algemeen / Re: Bike Patrol vraag
« Gepost op: donderdag 8 mei 2014, 11:31 »
Zo'n opleiding is de reinste geldklopperij ieder klein kind kan al fietsen of gaan we de bikers nu ook uitrusten met zijwieltjes.
Toen je ouder werd ging je ook met de fiets trapje af en oprijden en toen hield je je ook niet meer aan de fiets verkeersregels dus heeft een opleiding geen enkele toegevoegde waarde.
Het enge wat je nog zou moet krijgen een vrijstelling .
Voor de rest is het puur des Nederlands voor alles een opleidingje.
Dit is net zoiets als de voortgezette rijopleiding geloven jullie nu echt dat een jochie die van de opleiding afkomt en deze opleiding gehad heeft ineens een betere chauffeur is dan iemand die al 10 jaar zijn rijbewijs heeft.

8
Dat wist ik idd niet
Alleen blijven we wel zo met een cao die niet aangepast wordt en dan bedoel ik zeker ons loonstrookjes aan het einde van de maand want ook de loonsverhogingen liggen dan stil en ik ben dan echt benieuwd of de bonden dat bij een volgende cao rechtgetrokken krijgen.
Tevens is het voor werkgevers wel erg gemakkelijk om daar dan onderuit te komen ze gaan met geen enkele cao meer.
Dat er voor werkgevers in mijn voorbeeld nadelen aan zitten klopt maar je zal toch wel ergens een stok achter de deur moeten hebben anders gaan ze nooit meer om de tafel zitten  geld ook voor werknemers.
Misschien bij geen CAO de werkgevers wel verplichten om de lonen met minimaal de inflatie te laten stijgen ???

9
Er zou 1 heel simpel wetgeving moeten zijn geen CAO dan mag er ook niet gewerkt worden.
En worden de arbeidseisen van de bonden bindend.
Nu werken we al 1 jaar zonder cao en nog steeds is er geen uitzicht op een nieuwe, tenminste 1 waar de werknemers centraal staan ipv. de werkgevers.

10
En die verzekering onderhandeld ook over jouw arbeidsvoorwaarden?

Of dit een goed of slecht idee is laat ik in het midden. Ik ben alleen benieuwd welke actie(s) jij gaat ondernemen om dit te bereiken? Totdat de politiek anders beslist zijn het vooralsnog de vakbonden die CAO's afsluiten....

Dat niet maar dat doen de bonden ook niet ze zeggen minimaal 4% werkgevers zeggen 0,1% en de bonden zeggen oké

De bonden zijn alleen ja knikkers

11
Dat vakbonden er zijn voor de werknemers is een allang achterhaald idee die er nog steeds heerst bij de werknemers. Die bij de vakbonden zitten er alleen voor eigenbelang kijk alleen maar naar Wim Kok, Dijkstra, Rottenberg de grootste schreeuwers voor verbeteringen van werknemers maar wie zijn er beter van geworden hun zelf en de werkgevers.
Het zijn juist de bonden die ervoor verantwoordelijk voor zijn dat cao's zo zijn uitgeknepen en dat er zoveel banen naar oproepcontracten zijn omgezet daar allerlei mazen in de cao's.
Waar zijn ze nu de kosten met meer dan 10% stijgen en de lonen alleen maar slechter worden.
Ik ben er ook mee gestopt om lid te worden van een bond die niks betekent, had een arbeidsverschil die hoog opliep was nog lid dacht laat ik de bond eens inschakelen alle papieren daar naar toe gebracht en nooit meer iets van ze vernomen, toen ik het lidmaatschap opzegde belde ze op waarom toen ik het uitlegde zouden ze terug bellen het is nu 5 jaar geleden en ze moeten nog terugbellen. Ondertussen had ik een rechtsbijstandverzekering die aangeschreven en diezelfde papieren gebracht en binnen 2 jaar was de boel opgelost incl. Advocaat. Mijn advies bonden schrappen en verzeker jezelf maar werkt veel beter.
En over arbeids afspraken laat die maken door een rechter en niet door een bond van zelfverrijking

12
Uitrusting / Re: Vest voor evenementbeveiliging
« Gepost op: vrijdag 2 mei 2014, 07:41 »
De SP/KR praat eigenlijk over de impact die een mes of naald heeft.
Een klein voorbeeld een persoon van 100kg staat voor je en steekt je (naald,mes of priem) het vest houd dit tegen zonder turtleskin
Nu komt dezelfde persoon op je afrennen en steekt je weer door de snelheid en gewicht is de impact vele malen hoger en zal hij wel door het vest heen gaan zonder turtleskin en met niet.
Alles heeft te maken met de kracht, snelheid, gewicht en waarmee je gestoken wordt. Dat bepaalt het aan tal Joules

http://www.engardekogelvrijekleding.nl/.  Engarde de Luxe
http://Http://www.bsst.nl won op www.bsst.de daar zie je meer uitleg klik op P6
Bij beide staan geen prijzen maar ze beginnen bij ongeveer €600,00 let wel op de prijzen zijn excl. btw. het beste kan je ze ff bellen.BSST wordt niet verkocht via winkels of webshops omdat deze op de persoon gemaakt worden bv. je hebt een  borstomvang van een bodybuilder maar een smal middel of smal borstomvang en een bierbuik. Daar houden hun als enige rekening mee.
Engarde heeft op de site een aantal winkels staan die ze voor hun verkopen je kan ze niet direct bij hun zelf aanschaffen gaat altijd via een wederverkoper niet alle staan op de site maar bel ze en vraag naar iemand bij jou in de buurt.

Tevens deze 2 merken leveren vesten die onder de kleding bijna niet zichtbaar zijn ook al zit er turtleskin in bij veel andere merken zie je vaak rare bobbels of aftekeningen van het vest door de kleding heen dit doet niks af van het vest alleen is het geen fraai gezicht

Tevens geef ik je de raad mee goedkoop is vaak duurkoop en bedenk het moet wel je leven beschermen.
Als je nog meer wil weten pm me maar en ik zal je zo eerlijk mogelijk antwoord geven op al je vragen

Meld je ook gelijk dat ik er geen enkel belang bij heb bij wie je ze ook koopt geef alleen eerlijk de voor en nadelen van een bepaalt vest en wat je ongeveer nodig mocht hebben.


13
Uitrusting / Re: Vest voor evenementbeveiliging
« Gepost op: donderdag 1 mei 2014, 08:05 »
Engarde en BSST het top segment van vesten beide hebben hun voor en nadelen.
Persoonlijk vind ik het nadeel van Engarde dat het alleen de maat voering S, M, L . Xl enz. Gebruiken.
BSST worden de vesten op maat gemaakt en ook in lengte en naar je lichaamsbouw voordeel hiervan kan je eigenlijk wel raden zit toch iets lekkerder dan een standaard maat.
Nadeel je moet eerst een keer komen passen en opmeten en als hij klaar is een keer ophalen of oplaten sturen.
Engarde kan je zo bij een erkende dealer kopen zonder wachttijd.
Ze houden zelfs rekening met het feit of je bv. Portier bent veel staan dus een langer vest. Of bv. Veel in een auto moet rijden zoals Politie vest is dan wat korter. BSST P6 PLNL
Beide vesten zijn steekwerend joule maar dat is weer te verhogen door een losse insert plaat bij BSST heet dat turtleskin en dan is hij zelfs priemwerend ondanks dat komt het vest niet verder dan 2,3 kg zonder die plaat komen beide vesten niet boven de 1,8 kg
Voor de rest even tussen level IIA-II-IIIA deze veste zijn nog steeds zoals genoemd soft vesten en geschikt voor onder de kleding.
Daar boven level III-IV-V zijn harde vesten en zijn geschikt voor over de kleding en veels te zwaar.
Dat komt door de harde ballistische platen maar die houden dan ook een 7.62 NATO tegen.
Voor de rest moet je eigenlijk bedenken waarvoor je het vest wil voor gebruiken en dan kom je in dit land niet verder dan Level IIA en IIIA zwaarder kom je eigenlijk nooit tegen meest gebruikt caliber is 9MM
en beide houden dit met gemak tegen.
Tevens zijn ook andere die vesten te koop aan bieden voor €300,00 splinternieuw.
Nu over me zelf ik loop met een BSST P6 PLNL korte versie net gelijk met de navel tijdens het zitten kruipt hij hierdoor niet omhoog waardoor hij zeg maar onder je kin komt te zitten visitatie's en fouilleren heb ik er totaal geen last van ook met de koppel om geen enkelast heb hem zowel binnen als buiten aan en vaak 12 uur achtereen heb er wel een speciaal truitje eronder voor de vocht regulatie.
Wie meer wil weten kan een PM sturen.

14
Opleiding en stage / Re: theorie boeken persoonsbeveiliger
« Gepost op: woensdag 30 oktober 2013, 20:55 »
Afgezien van het feit dat men de benodigde papieren (en geoefendheid) moet behalen wil je werken in die sector word er ook gelet op je voorgeschiedenis. Zonder een baan (gevechtsfuncties) bij Defensie of Justitie

Laten we eerlijk zijn diegene met gevechtservaring zowel bij Defensie als Justitie zijn in Nederland op 2 handen te tellen. Of je moet iedereen meetellen die alleen de opleiding gedaan hebben maar nog nooit 1kogel langs hun oren hebben horen suizen. Met zoiets als dat er personen zijn die op hun cv zetten werkgever korps mariniers ze vergeten alleen ff erbij te zetten alleen opleiding en oefeningen gevechtservaring NUL,NUL

15

Bron noordhollandsdagblad

http://www.noordhollandsdagblad.nl/nieuws/stadstreek/alkmaar/article14503553.ece/Alkmaarse-
beveiliger-redt-hoertje-maar-raakt-vergunning-kwijt

Gepubliceerd op 11 maart 12, 13:22Laatst bijgewerkt op 11 maart 12, 13:23
 ALKMAAR - Okee, hij had die trap niet mogen uitdelen toen hij een verdachte aanhield. Dat geeft Achterdam-beveiligingsman Peter H. grif toe. Maar dat is geen reden om hem gelijk brodeloos te maken door zijn vergunning in te trekken.
 
,,Een rechter wordt toch ook niet uit zijn functie ontheven als hij - na een lange staat van dienst - fout vonnist waardoor iemand tien jaar onterecht worden opgesloten?'' Bestuursrechter D. de Feijter moest zowaar even glimlachen toen ze het argument hoorde.

Peter H. is al zestien jaar werkzaam in de beveiliging. Van onbesproken gedrag. Dat veranderde op 13 september vorig jaar. Toen drukte een van de prostituees aan de Achterdam op de noodknop. H. en zijn medebewaker snelden naar de peeskamer en troffen een klant aan die de vrouw had mishandeld. Omdat die vrouw weigerde aangifte te doen, moesten de bewakers de man laten lopen. Hij werd door een vriend meegenomen naar de Dijk.

Vervolgens kwam hij tot drie keer toe terug op de fiets om de bewakers te intimideren. ,,Hij riep dat hij ons dood zou maken en dat hij onze moeders en vrouwen van alles zou aandoen'', aldus H. tegen de rechter. ,,Toen hij voor de vierde keer langs kwam fietsen besloten we hem aan te houden. Doordat mijn partner nog niet zo ervaren was als ik ging het mis. Hij trok de man iets te hard van zijn fiets.''

In de vechtpartij die volgde deelde H. een trap uit. ,,Dat was fout'', gaf hij toe. ,,We kwamen in een geweldspiraal terecht.'' H. had zelf de politie gebeld om de aanhouding te melden, maar de gehavende lastpak deed aangifte tegen de twee beveiligers. Het was voor de politie reden genoeg om de beveiligingstoestemming per direct in te trekken. En daarmee kon H. na zestien jaar ineens zijn werk niet meer doen. Dat vinden hij en zijn raadsman R. Kiewitt een te zware sanctie. Temeer omdat de strafprocedure nog loopt. Ze vinden dat H. weer aan het werk moet kunnen totdat er en vonnis is.

Namens de politie merkte L. Seinen op dat het feit dat de beveiliger de trap heeft toegegeven reden genoeg is om de vergunning in te trekken.

Uitspraak 23 maart.

Pagina's: [1] 2 3 4