Toon bijdragen

Deze sectie stelt je in staat om alle bijdragen van dit lid te bekijken. Je kunt alleen de bijdragen zien waar je op dit moment toegang toe hebt.


Berichten - SecuSoft

Pagina's: [1]
1
Algemeen / Re: Hoe doe jij de personeelsplanning en urenregistratie?
« Gepost op: dinsdag 15 mei 2018, 12:56 »
Hi Ruben,

Wat fantastisch dat jullie zo snel groeien!

Ik ben ontwerper van SecuSoft beveiligingssoftware. Dit is een plannings-, rapportage- en communicatiesysteem dat zich vormt naar de wensen van jouw bedrijf. Zo wordt bij ons bijvoorbeeld tijdens het inroosteren automatisch de toeslagen berekend voor de uren waarin deze gelden (avond, nacht, feestdagen, weekend), en ook de kilometerafstand tussen werknemer en te beveiligen object worden automatisch getoond.

SecuSoft bevat een speciaal planningsprogramma voor evenementenbeveiliging, waarbij je in een printbaar overzicht alle gegevens kunt inzien, waaronder nog openstaande diensten. https://www.secusoft.nl/planningsprogramma-voor-evenementenbeveiliging-ptf26

Je kunt met ons systeem gemakkelijk communiceren met je werknemers, en jij hebt als master account houder zeggenschap over wat zij wel mogen inzien (zoals roosters en werkinstructies) en wat ze niet mogen zien. SecuSoft is mobiel zeer gebruiksvriendelijk en de app is beschikbaar in de Play Store.

Heb je vragen? Ik hoor het graag. Kijk eens op https://www.secusoft.nl/ of bel me op 085-1300760. Op de website kun je een gratis demo-account aanmaken om ons systeem te testen.

Groet,

Leo Hoogma.

2
CAO, werken in de beveiliging en vacatures / Re: Nacht uren
« Gepost op: dinsdag 15 mei 2018, 11:56 »
De beveiligingssoftware van SecuSoft berekent automatisch het aantal toeslaguren per dienst. Dus ook als het gaat om avond- of nachtdiensten.
Op https://www.secusoft.nl/ probeer je onze zeer voordelige en unieke planningssoftware voor de beveiligingsbranche gratis uit!

3
Opleiding en stage / Re: Dienstrapport
« Gepost op: dinsdag 6 maart 2018, 13:47 »
Wij hebben zojuist een nieuw blog geschreven over dienstrapporten en het specifiek rapport (HSR).

SecuSoft biedt beveiligingsbedrijven een handig en compleet systeem met rapportage-, communicatie- en planningssoftware. Ga eens naar https://www.secusoft.nl/ en ervaar het gratis zelf.

4
Opleiding en stage / Re: school en rapportage's schrijven
« Gepost op: dinsdag 6 maart 2018, 13:42 »
Heb je hulp nodig bij het opstellen van een specifiek rapport? In SecuSoft zie je gemakkelijk wat je dient te noteren.
Het rapport wordt opgeslagen op de beveiligde server van SecuSoft, en kan dus niet kwijtraken (erg handig), daarbij wordt HSR automatisch verzonden naar de klant/opdrachtgever, indien gewenst.

Ga eens naar https://www.secusoft.nl/ en ervaar het gemak van planningssoftware en een rapportageprogramma (en meer) in één!

5
Algemeen / Re: Achtergrond Specifiek rapport
« Gepost op: dinsdag 6 februari 2018, 12:59 »
Met de online software van SecuSoft kan elke beveiliger met zijn eigen inlogcode een specifiek rapport maken. Deze dienstrapportage kan op een overzichtelijke pagina uitgeprint worden en direct digitaal naar de klant worden gestuurd.

Met SecuSoft kunnen er verschillende soorten rapporten gemaakt worden waarbij de datum, aanvang en einde dienst worden ingevuld en ook de naam van de klant/opdrachtgever.

Speciek rapport
Dienstrapportage waarbij er in verschillende kolommen de tijdstippen en rapportage/bijzonderheden naast elkaar komen te staan.

Calamiteitenrapport/verdachte situatie
Extra rapport waarbij een ongewone of verdachte situatie gemeld wordt. Denk aan ruitschade, opengeknipt hekwerk, waterschade, stormschade of ander calamiteiten. Tijdstip aankomst en vertrek en namen van aanwezige personen kunnen worden ingevuld.

Ronderapport
Eenvoudig rapport die per controle/sluitronde kan worden ingevuld en naar de klant kan worden gemaild. tijdstip aankomst en tijdstip vertrek worden zo voor de klant inzichtelijk. Het type ronde kan worden ingevuld zoals begeleiding sluiting, brand- en sluitronde, opening pand, binnen-/buitenronde etc.

Surveillancerapport
Speciaal voor de mobiele surveillance heeft SecuSoft de mogelijkheid om nauwkeurig de tijdstippen en bijzonderheden van de mobiele surveillanten bij te houden. Vaste routelijsten/objectlijsten kunnen automatisch worden ingeladen. Zaken zoals aantal gereden kilometers, kilometerstanden, schade aan dienstauto en incompleet inventaris kan worden gerapporteerd.

Wil je zelf eens zien hoe dat werkt? Maak een gratis testaccount aan via deze pagina of bel of e-mail ons.
 085-1300760
 info@secusoft.nl

6
Algemeen / Komt elke eigenaar van een beveiligingsbedrijf tijd tekort?
« Gepost op: dinsdag 6 februari 2018, 12:57 »
Met SecuSoft wordt de kans op een vrij uurtje ineens een stuk groter. Probeer SecuSoft Security Sftware voor de backoffice van jou bedrijf.

Efficiëntie
Gebruik je Excel voor je urenregistratie, een apart programma voor facturatie en WhatsApp en/of gedeelde documenten voor het contact met je werknemers? De kans is groot dat je hier dagelijks veel tijd aan kwijt bent. We kunnen je niet ál het werk uit handen nemen, maar we kunnen je wel helpen je werkzaamheden sneller en efficiënter te laten verlopen. Wij hebben namelijk SecuSoft ontwikkeld: het alles-in-éénsysteem voor de backoffice van jouw bedrijf.

Wist je bijvoorbeeld dat je met SecuSoft de volgende zaken gemakkelijk regelt?
- Roosters en planningen
- Urenregistratie
- Calamiteitenrapportage
- Dienstrapporten voor Hotel/Receptie/Piketdienst/Stand by
- Automatische berekening gereden kilometers per beveiliger/per opdracht
- Rapportagesysteem voor praktijkbegeleiders
- SecuSoft factuursysteem met geavanceerde mogelijkheden
- Automatisch splitsen van factuurbedragen voor de G-rekening
- Uitstekende weergave op je smartphone

Bespaar tijd (en geld) en schakel over op SecuSoft. Elke medewerker een eigen login en alleen de eigenaar heeft toegang tot het masteraccount met toezicht op alles wat er gebeurt binnen het systeem. Maak een testaccount aan of meld je aan via 085-1300760, 06-45466932 of info@secusoft.nl.

7
Welkom! Ik kijk uit naar jouw bijdragen op dit forum.

Mocht je nog op zoek zijn naar een goed backofficesysteem dan raad ik SecuSoft aan! Het is een simpel in gebruik, alles in éénsysteem voor je planning en registratie, communicatie, facturatie en meer.

Als je een testaccount aanmaakt op https://www.secusoft.nl/mogelijkheden-planningssoftware kun je het zelf uitproberen.

Groeten, Leo Hoogma.
Bedenker en ontwikkelaar SecuSoft Security Software.

8
BF Café en nieuwe leden / Re: Even voorstellen
« Gepost op: dinsdag 30 januari 2018, 14:27 »
Welkom! Ik kijk uit naar jouw bijdragen op dit forum.

Mocht je nog op zoek zijn naar een goed backofficesysteem dan raad ik SecuSoft aan! Het is een simpel in gebruik, alles in éénsysteem voor je planning en registratie, communicatie, facturatie en meer.

Als je een testaccount aanmaakt op https://www.secusoft.nl/mogelijkheden-planningssoftware kun je het zelf uitproberen.

Groeten, Leo Hoogma.
Bedenker en ontwikkelaar SecuSoft Security Software.

9
Ondernemen in de beveiliging / Re: Software m.b.t. mobiele surveillance
« Gepost op: dinsdag 23 januari 2018, 13:59 »
Beste Raymond,

Je bericht dateert van enige tijd geleden en we zijn verheugd te kunnen melden dat SecuSoft van 'een beetje basic' is getransformeerd naar zo goed als allesomvattend!

Inmiddels biedt ons backofficesysteem de volgende mogelijkheden:

- Evenementenplanning inclusief bezetting en werkinstructies
- Alarmbonnen en ronderapporten elektronisch maken en automatisch versturen naar de klant
- Rapporten schrijven gekoppeld aan de opdrachtgever en dienst
- Planning en rooster maken per werknemer en per opdrachtgever
- Urenregistratiesysteem per opdrachtgever
- Urenregistratiesysteem voor de beveiligers
- Rapporteren aan de opdrachtgever
- Factuursysteem
- Overzichten van aantal alarmmeldingen en calamiteiten
- Routeplanning voor de mobiele surveillance met surveillancerapport
- Intern e-mail-/berichtensysteem tussen medewerkers

En of we betaalbaar zijn? Kijk en oordeel zelf... https://www.secusoft.nl/

Pagina's: [1]