Beveiligingsforum

Beveiligingsdiensten => CAO, werken in de beveiliging en vacatures => Werk aangeboden => Topic gestart door: The Next Crowd Jobs op vrijdag 31 mei 2019, 15:53

Titel: Vacature luchthavenbeveiliger Schiphol
Bericht door: The Next Crowd Jobs op vrijdag 31 mei 2019, 15:53
Bekijk de vacature hier: https://www.werkenbij-g4s.nl/vacancies/view/272/luchthavenbeveiliger-schiphol-24-tot-36-uur

Heb jij een diploma beveiliger 2 of ben jij bereid deze te halen? Ben jij in staat om op een gastvrije manier ervoor te zorgen dat passagiers veilig kunnen vliegen? Want veiligheid in de lucht, begint op de grond! G4S biedt jou een internationale, uitdagende baan aan op het grootste vliegveld van Nederland! Nieuwsgierig? Lees snel verder!

WERKLOCATIE: SCHIPHOL

Jouw functie
Samen met je collega's zorg je ervoor dat passagiers op een vriendelijke manier worden gecontroleerd. Om ervoor te zorgen dat er geen gevaarlijke voorwerpen mee worden genomen op een vlucht, maak je gebruik van detectieapparatuur. Zo ben je het ene moment bezig met het fouilleren van passagiers en het andere moment met het beoordelen van handbagage. Juist die afwisseling maakt het werk zo leuk!

Wie zijn wij?
Werken bij G4S betekent werken voor de wereldwijd marktleider op het gebied van veiligheid en beveiligingsoplossingen. Integriteit en respect staan bij ons hoog in het vaandel. Wij streven ernaar om elke dag de beste service te verlenen. Wij bereiken dit door constante innovatie en teamwork. Kom jij ons team versterken?

Diploma's | Certificaten | Overige

Salaris | Arbeidsvoorwaarden | Extra's

Enthousiast?
Ben jij die persoon die tegen een stootje kan? En vind je het leuk om met verschillende nationaliteiten om te gaan? Solliciteer dan direct!

http://www.youtube.com/watch?v=R3z8e6HStJg