Auteur Topic: nvr  (gelezen 450 keer)

karaats

  • Aspirant
  • **
  • Berichten: 13
  • Veiligheid voor alles!
    • Bekijk profiel
nvr
« Gepost op: vrijdag 15 december 2017, 21:39 »
hallo, misschien dat iemand van jullie dit al mee gemaakt hebt
heb een nvr  ds-7604ni-e1, het probleem dat ik nu met het apparaat hebt is
als ik een foto of een stukje film wil opnemen dan hoort er een mapje op mijn desk komen
zo staat het afgesteld in het gegevensbestand.
en hij geeft ook aan, waar hij het neer zet
alleen er staat geen bestand een lege map
alles staat goed ingesteld
weet iemand wat de oorzaak kan zijn?

groet karaats :police:




 

Julian Wendler

  • Erelid
  • *****
  • Berichten: 528
  • sani salvique
    • Bekijk profiel
  • Functie: Monteur beveiligingsinstallaties, All-round Beveiliger
Re: nvr
« Reactie #1 Gepost op: vrijdag 15 december 2017, 21:46 »
Ds-7604? Hikvision?
Hij neemt toch op de recorder op?
Dan kunje via playback/afspelen de beelden bekijken..
En mocht je via het camera icoontje in iVMS 4200 meekijken, dan neemt ie op tot je nog een keer op dat camerasymbooltje klikt en dus de opname afsluit...


Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk
Met Limburgse groet,

Julian Wendler


-----------------------------------------------------
Alles is op eigen titel en niet te achterhalen op een bedrijf of andere natuurlijke persoon.

karaats

  • Aspirant
  • **
  • Berichten: 13
  • Veiligheid voor alles!
    • Bekijk profiel
Re: nvr
« Reactie #2 Gepost op: vrijdag 15 december 2017, 22:33 »
ja dat ken ik wel ,maar waar het mij om gaat dat ik de beelden niet  kan opslaan zoals op een stick
de map kwam dan op mijn desk en vanuit die map kon ik ,of opslaan op me com of stick
maar sinds kort heb ik dit euvel
en ben niet de enigste  met dit mankement
alles staat goed afgesteld en zou moeten werken (heb altijd gewerkt)
hij geeft ook de locatie door waar hij het neer zet maar dat is dan een lege map
beelden ken ik terug kijken dat is het probleem niet
de firmware versie van het apparaat is  V3.3.4
dus zodoende
gr karaats :police:







 

marcel990

  • Groentje
  • *
  • Berichten: 2
  • Veiligheid voor alles!
    • Bekijk profiel
Re: nvr
« Reactie #3 Gepost op: dinsdag 19 december 2017, 20:29 »
Is dit via de web interface of ivms?

karaats

  • Aspirant
  • **
  • Berichten: 13
  • Veiligheid voor alles!
    • Bekijk profiel
Re: nvr
« Reactie #4 Gepost op: woensdag 20 december 2017, 16:24 »
via het web  :(

Nigel1711

  • Erelid
  • *****
  • Berichten: 974
  • MTB - TBV 2014
    • Bekijk profiel
  • Functie: Monteur TBV
Re: nvr
« Reactie #5 Gepost op: vrijdag 22 december 2017, 06:54 »
ja dat ken ik wel ,maar waar het mij om gaat dat ik de beelden niet  kan opslaan zoals op een stick
de map kwam dan op mijn desk en vanuit die map kon ik ,of opslaan op me com of stick
maar sinds kort heb ik dit euvel
en ben niet de enigste  met dit mankement
alles staat goed afgesteld en zou moeten werken (heb altijd gewerkt)
hij geeft ook de locatie door waar hij het neer zet maar dat is dan een lege map
beelden ken ik terug kijken dat is het probleem niet
de firmware versie van het apparaat is  V3.3.4
dus zodoende
gr karaats :police:
Kan je het niet via ivms te zien krijgen?
Wellicht kan het ook helpen als je je browser opend als administrator. Dit doe je met je rechter muisklik op je browser icoon.

Mvg Nigel

Verstuurd vanaf mijn SM-G920F met Tapatalk